DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik iklimlendirme sektörünün gelecekteki meslektaşlarıyla buluştu

    Bosch Termoteknik iklimlendirme sektörünün gelecekteki meslektaşlarıyla buluştu

    Bosch Termoteknik, İSKİD işbirliği ile düzenlenen mühendislik fakültesinde okuyan öğrencilere hem sektörü tanıtmak hem de sektörde yer alan kariyer olanakları hakkında bilgi vermek amacıyla “İklimlendirme Sektörü Tanıtım Günü” etkinliğine katıldı. 

    Türkiye iklimlendirme Sektörünün geleceğine yön verecek nitelikli iş gücünü ve bu gücün sürdürülebilirliğini sağlamak; geleceğin makine mühendislerine, iklimlendirme sektörünü “parlak bir kariyer fırsatı” olarak tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlik, 24 Ekim 2017 tarihinde TMMOB Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti.

    12 mühendislik fakültesinden yaklaşık 500 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, 9 Eylül Üniversitesi Makine ve Endüstri; Ege Üniversitesi Makine; İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Makine; Yaşar Üniversitesi Makine ve Enerji Sistemleri; Celal Bayar Üniversitesi Makine ve Endüstri; Adnan Menderes Üniversitesi Makine; Balıkesir Üniversitesi Makine ve Endüstri; Uşak Üniversitesi Makine ve Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencileri katılım sağladılar.

    Organizasyonda Bosch standı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Bosch Termoteknik yetkilileri öğrencilere şirket ve istihdam olanakları hakkında da çeşitli bilgiler paylaştı. Ayrıca staj ve iş başvurusunda bulunmak isteyenler için de stand içerisindeki ekranlarda onlar için geliştirilen bir QR kod üzerinden başvuru formlarını doldurma fırsatı buldular.

    Organizasyon içerisinde Bosch Termoteknik firması ve kariyer olanakları hakkında yetkililer tarafından yapılan sunumlarda öğrenciler tarafından ilgi ile dinlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.