DOLAR 32,541
EURO 34,7987
ALTIN 2437,031
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik seminerlerle sektörü geliştirmeye devam ediyor

    Bosch Termoteknik seminerlerle sektörü geliştirmeye devam ediyor

    Bosch Termoteknik uzmanları, Makine Mühendisleri Odası Bursa şubesinde “Mekanik Tesisatta Dijitalleşme” konulu bir seminer verdi. 26 Ocak 2019 tarihinde Bursa’da gerçekleşen seminere sektör paydaşları yoğun ilgi gösterdi.

    Bosch Termoteknik Kurumsal ve Endüstriyel Kilit Müşteriler Satış ve İş Geliştirme Müdürü Nevroz Karakuş tarafından verilen “Mekanik Tesisatta Dijitalleşme” konulu seminerde; ilk oturumda yapay zeka, nesnelerin interneti ve big data hakkında bilgi paylaşıldı. İkinci oturumda ise dijitalleşmenin iklimlendirmeye etkileri, örnek uygulamalar ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalardan bahsedildi. Seminere ayrıca yatırımcı temsilciliği, satın alma ve teknik görevlerde bulunan makine mühendisleri de katılım gösterdi.

    Nevroz Karakuş seminerle ilgili görüşlerini “Dijital dönüşümün sektörümüze etkisini her geçen gün daha fazla hissediyoruz. İklimlendirme sektöründe de dijitalleşmeyi ön plana almamız gerekiyor çünkü dijital dönüşüm ürün ve sistem verimliliğine katkı sağlıyor. Bu paralelde farkındalık yaratan eğitimlerimiz, uygulama örneklerimiz ve araştırmalarımız devam edecek.” diyerek aktardı.

    Bosch Termoteknik, Bosch markasının odaklandığı konulardan biri olan “Nesnelerin İnterneti” hakkında seminerler vermeye devam ederek sektör paydaşlarını bilinçlendirmeyi ve sektörü geliştirmeyi kendine misyon edinmiştir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.