DOLAR 32,5627
EURO 34,8984
ALTIN 2438,026
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik Yetkili Servisleri ile Budapeşte’de buluştu

    Bosch Termoteknik Yetkili Servisleri ile Budapeşte’de buluştu

    Bosch Termoteknik, 2017 yılının en başarılı ilk 10 yetkili servisi ile Budapeşte’de 05-07 Nisan tarihlerinde bir araya geldi. İş ortakları ile Bosch Termoteknik Budapeşte ofisinde gerçekleşen toplantılarda Türkiye ve Ortadoğu Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Nazif Özakıncı, Satış Sonrası Hizmetlerin Türkiye ve dünyadaki gelecek trendlerini ve yeni iş modellerini anlattı. Ayrıca Bosch Termoteknik yetkili servisleri, Macaristan Satış Sonrası Hizmetler departmanını ve ülkede verilen hizmetleri tanıma imkanı buldu.

    Bosch Termoteknik’in en başarılı yetkili servislerine 2018 yılına motivasyon sağlaması için düzenlenen gezinin bu yılki durağı Budapeşte oldu. Bosch Termoteknik’in Budapeşte‘de bulunan merkez ofisini ziyaret eden grup, servis kanallarının güncel projeleri ve işleyişleri ile ilgili sunumlara katıldılar. Toplantılar sonrasında Macaristan’ın başkenti olan Budapeşte’de kültürel ve tarihi bilgilerin aktarıldığı Trabant adlı otantik araçlar ile bir şehir turu düzenlendi.

    Yetkili servisleri ile fikir alışverişi

    Davetliler, yoğun iş temposuyla geçen bir yılın yorgunluğunu birlikte atarken, aynı zamanda Bosch‘un servis teşkilatındaki yetkinliklerini Budapeşte genel merkezde de görme fırsatını yakaladılar. İkinci gün gerçekleştirilen çalıştay ile karşılıklı fikir alışverişi de yapılarak gelecek iş modellerine yönelik çalışmalar yapıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.