DOLAR 32,5099
EURO 34,5709
ALTIN 2492,722
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik’e ISO 10002 sertifikası

    Bosch Termoteknik’e ISO 10002 sertifikası

    Bosch Termoteknik Müşteri İletişim Merkezi, belgelendirmesi TÜV Austria Turk tarafından yapılan ISO 10002 sertifikasını almaya hak kazandı.

    Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarına hız veren Bosch Termoteknik Müşteri İletişim Merkezi; müşteri talep, memnuniyet ve şikayetlerinin yönetiminde uluslararası bir standart olan ISO 10002 belgesini almaya hak kazandı.

    Müşteri şikayetlerini markanın gelişimi ve sunduğu hizmetlerin iyileşmesi adına bir fırsat olarak gören Bosch Termoteknik Müşteri İletişim Merkezi bu şikayetlerin yönetiminin en doğru şekilde yapıldığını uluslararası ölçekte tescillemiş oldu. Telefon, web, sosyal medya elektronik posta, canlı destek ve görüntülü görüşme gibi bir çok kanaldan gelen müşteri talep ve şikayetlerinin otomatik olarak tek bir platformda toplayan Bosch Termoteknik kullandığı Bosch Focus platform ile iklimlendirme sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor. Her bir müşteri talebinin farklı bir numara ile sisteme kaydedildiği platform ile müşteriye özel çözümler sunarak, süreç sonunda otomatik olarak müşteri memnuniyetini ölçüyor.

    Müşteri odaklı hizmet anlayışının önemini vurgulayan Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat “ Bosch Termoteknik olarak müşterilerimizin beklentilerini analiz edip tüm iş modellerimizi bu yaklaşıma göre kurguluyoruz. Verdiğimiz hizmetin kalitesini artırarak tüm müşterilerimizi birer marka elçisi olmasını hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktık ve bu sertifikayı almaya hak kazandık’’, şeklinde açıklama yaparak sertifikayı TÜV Austuria Turk Genel Müdür’ü Yankı Ünal’dan teslim aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.