DOLAR 32,5541
EURO 34,8587
ALTIN 2437,542
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik’ten tüm yetkili servislerine website desteği

    Bosch Termoteknik’ten tüm yetkili servislerine website desteği

    Bosch Termoteknik, tüm yetkili servislerine kendi kurumsal tasarımı ile website oluşturarak hem online dünyada yer almalarına katkıda bulunuyor hem de yetkili olmayan servisler ile mücadele konusunda büyük bir adım atıyor.

    Online’da arama yapan son kullanıcılar tarafından daha hızlı ve kolay ulaşılması adına Bosch Termoteknik yetkilendirdiği tüm servisleri için websitesi oluşturdu. Proje kapsamında teknik servislerin websiteleri, Bosch Termoteknik Servis Merkezi kurumsal

    kimliğine uygun olarak hazırlanıyor ve servislerin yönetimine sunuluyor. Bu sayede

    iş ortaklarını da dijital dönüşüme dahil edecek olan Bosch Termoteknik, hazırlayacağı websiteleri ile online dünyadaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlayacak.

    Yeni websiteleri sayesinde servisler iletişim bilgileri ile beraber hizmet bölgeleri, faaliyet alanları, ek garanti ve bakım fiyatları ile ilgili kullanıcılara detaylı bilgi sağlayabiliyor.

    Bununla beraber hakkında sayfası ile servis kendi için özelleştirilen alanda çalışan ve ofis görsellerini de sergileyebiliyor. Kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitede firma ile kolayca irtibata geçebilmek için tek tuşla arama ve mail atma fonksiyonları da bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.