DOLAR 32,4266
EURO 34,4629
ALTIN 2488,567
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknoloji Kurumsal Web Sitesi yenilenen tasarımı ve içeriği ile yayında

    Bosch Termoteknoloji Kurumsal Web Sitesi yenilenen tasarımı ve içeriği ile yayında

    Kullanıcı dostu, yalın ve yenilikçi tasarımı ve yepyeni içerikleriyle Bosch Termoteknoloji’nin yeni web sitesi yayında.

    Bosch Termoteknoloji, dijitalleşmeye verdiği önemi bir kez daha vurgulamak üzere, en önemli dijital varlığı kurumsal web sitesini baştan sona yenileyerek, son kullanıcıları ve iş ortaklarını mobil dostu ve çarpıcı tasarımı ile Bosch Termoteknoloji dünyasına davet ediyor. İngilizce desteği ile Orta Doğu ve Kafkasya Bölgesi’ndeki iş ortakları ve müşterileri için de erişilebilir hale geldi.

    Web Sitedeki Yenilikler

    “Müşteri İletişim Merkezi” çözümleri bir tık kadar yakın

    Sektörde ilk canlı destek ve görüntülü görüşme hizmetleri ile Bosch Termoteknoloji, bugüne kadarki en yenilikçi ve kullanışlı müşteri iletişim merkezi çözümlerini sunuyor.

    Canlı Destek sistemi, ziyaretçilerin yazılı mesajlarını anında Bosch Termoteknoloji genel merkezine aktararak müşteri deneyimini iyileştiriyor.

    Görüntülü Görüşme seçeneği ile son kullanıcılar için ürünlerinde yaşanan arızaları Müşteri İletişim Merkezi’ne görüntülü olarak aktararak yetkili servis çağırmaya gerek kalmadan alternatif çözüm yöntemi sunuyor.

    Arıza Kodları ve Çözümleri için yenilikçi yaklaşım

    Son kullanıcılar kombilerinde karşılaştıkları kolay arızaları nasıl gidereceklerine dair fikirleri olmadığında en yakın yetkili servisi ya da müşteri iletişim merkezini arayarak destek almaya çalışır.

    Bosch Termoteknoloji yenilenen web sitesi ile, “Arıza Kodları ve Çözümleri” sayfasında kullanıcı dostu bir fonksiyon sunuyor. Ziyaretçi, Bosch kombi modelini ve kombinin ekranında belirtilen arıza kodunu seçtikten sonra çözüm adımları sırasıyla kullanıcıya sunuluyor. Sorunun giderilemediği durumlarda ise, en yakın yetkili servise ulaşabileceği sayfaya yönlendiriliyor.

    Ürünlerin, diğer hangi ürünlerle uyumlu olduğunu kolayca keşfedin

    Yenilenen web sitesi, ürünlerin hangileriyle uyumlu olduğunu “Bileşenler” başlığı altında kolaylıkla inceleme fırsatı sunuyor. Örneğin son kullanıcı, özelliklerini incelemek istediği bir kombinin detay sayfasında, ilgili kombi ile uyumlu olan oda kumandalarına kolayca ulaşıp seçtiği kumandanın özelliklerini inceleyebiliyor.

    Sistem etiketi oluşturmada yenilik

    “Enerji İlişkili Ürünler (ERP)” yasasının yürürlüğe girmesi ile kombi pazarı yoğuşmalı cihazlara dönecektir. Yeni yasada bulunan Enerji Etiketlemesine Dair Tebliğ, 0-70 kW arası kapasitedeki cihazları kapsıyor ve üzerinde enerji verimlilik sınıfı, kapasite ve ses gücü değerleri gibi bilgilerin yer aldığı enerji etiketi uygulamasını ve daha detaylı bilginin bulunduğu bilgi föylerini zorunlu kılıyor.

    Enerji etiketi uygulamasının pratik faydalarından biri de kullanıcılara ürün seçimi sırasında daha şeffaf bir karar olanağı sağlaması. Bunlara ek olarak Enerji Etiketi düzenlemesi “sistem” tanımı yapıyor ve örneğin ısıtma tesisatında bir kombiye ilave oda kumandası kullanılması durumunda, bu iki komponenti tek bir “sistem” olarak değerlendirerek bu sistem için ayrıca belirlenmesi gereken“sistem” verimliliğini ve bununla beraber etiket ve föyünü zorunlu kılıyor. Son kullanıcılar, sistem etiketini tüm şeffaflığı ile bu sayfadan ulaşırken, bayiler de bu etiketi indirerek ürünlerine ekleyebiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.