DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknoloji’den eski kombiler için geri dönüşüm kampanyası

    Bosch Termoteknoloji’den eski kombiler için geri dönüşüm kampanyası

    Bosch Termoteknoloji’nin geri dönüşüm kampanyası ile Partner Program üyesi satış noktaları, kullanıcılardan teslim aldıkları her kombi için 200 TL değerinde puan kazanıyor.

    Sürekli artan nüfusun etkisiyle doğal kaynak tüketimi de artıyor. Doğal kaynakların geri dönüşümü ile kullanımlarını daha uzun süreli hale getirmeyi ilkesi olarak benimseyen Bosch Termoteknik, eski kombileri geri dönüşüm ile geleceğe ve kullanıcılara kazandırmayı hedefliyor. 1 Temmuz’da pilot şehir olarak İstanbul’da başlatılan kampanya kapsamında kullanıcıların kombileri marka ve model gözetmeksizin bayiler tarafından teslim alınıyor. Partner Program sadakat kulübüne üye olan bayiler teslim aldığı her kombi için 200 TL değerinde puan kazanıyor. Teslim alınan kombilerin aynı zamanda parça ve aksesuarları kontrol ediliyor, kontrol edilen parçalar yedek parça olarak tekrar kullanılabiliyor. Böylece ikinci el kombilerden kullanıcıların zarar görmesi de engelliyor.

    İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2018 yılında Avrupa ısıtıcı pazarına ilişkin olarak yayımlanan rapora göre yoğuşmalı kombi kategorisinde pazar liderliğini 6 sene üst üste elinde bulunduran Bosch Termoteknik, yoğuşmalı kombide son kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kombi oldu.

    *İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler pazar lideridir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.