DOLAR 32,7014
EURO 34,9193
ALTIN 2504,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknoloji’den oda kumandalarının en verimli kullanımı için ipuçları

    Bosch Termoteknoloji’den oda kumandalarının en verimli kullanımı için ipuçları

    Bosch Termoteknoloji yetkilileri; Kombilerinizin kapasite ayarını yapmanızı sağlayan oda kumandaları veya kombi aç-kapa kontrolü yapan oda termostatlarının hangi odaya nasıl bağlanması gerektiğini ve en verimli kullanım yöntemlerini açıklıyor.

    Oda kumandası, bir referans oda belirlenerek monte edilmelidir. Referans oda, en çok kullanılan ya da sıcaklık kontrolü yapılmak istenen oda olmalıdır.

    Oda kumanda montajı yapılmadan önce, ilgili montaj kılavuzunda yazan uygun montaj yeri bilgilerine mutlaka dikkat edilmelidir. Ayrıca, oda kumandaları, nemli ve ıslak ortamlara monte edilmemelidir.

    Oda kumandası, dış cephe ile irtibatı olmayan, belirli yükseklikte ve uzaklıkta monte edilmelidir. Direk pencere yanına ve radyatör yakınına monte edilmemelidir. Örnekte uygun montaj yeri gösterilmiştir.

    Bosch oda kumandaları kesinlikle kullanıcı tarafından değil, Bosch yetkili bayileri tarafından monte edilmelidir. Ürün montajının doğru yapılması, kombinin ve oda kumandasının düzgün bir şekilde çalışması için çok önemlidir. Düzgün bir ısıtma kontrolü ve cihazınızın garanti süresini başlatmak için yetkili servisin montaj yapması gerekmektedir. Oda kumandaları ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz oda kumandası tasarruf videosunu Bosch Termoteknoloji youtube hesabından izleyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.