DOLAR 32,506
EURO 34,8236
ALTIN 2490,268
BIST 9534,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknoloji’nin kombisi Condens 2300i W hayatı kolaylaştırıyor

    Bosch Termoteknoloji’nin kombisi Condens 2300i W hayatı kolaylaştırıyor

    A sınıfı enerji verimliliğine sahip Bosch’un yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombisi Condens 2300i W’nin 1:8 modülasyonlu brülörü, anlık ısı ihtiyacınıza göre kendisini otomatik olarak ayarlıyor. Cihaz ihtiyaç olmadığı durumlarda kapasitesini 8’de 1’i kadar kısarak gereksiz gaz tüketimini önlüyor.

    Modülasyonlu oda kumandası ile kullanımda A+ enerji verimliliği

    ErP (Enerji ilişkili ürünler) yönetmeliğine göre Condens 2300i W’nin nominal kapasitesi 24 kW, mahal ısıtma verimliliği ise %94’tür. A sınıfı yeni nesil yoğuşmalı kombi; modülasyonlu ve dış havaya göre çalışan bir oda kumandasıyla kullanıldığında oluşan ilave 4 puan ile toplam sistem verimliliği %98 oluyor ve enerji sınıfı A+’a ulaşıyor. Doğalgaz faturalarında daha çok verim almak için Bosch Termoteknik uzmanları modülasyonlu oda kumandası ile oluşturulan sistemleri öneriyor.

    Düşük ses seviyesiyle fark yaratıyor

    Condens 2300i W mükemmel izolasyonu sayesinde, 24 kW maksimum ısıtma kapasitesinde sadece 44 db(A) ses gücüyle çalışıyor (ErP tarafından ölçülen ses değeri).

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.