DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BOSS Saatleri feminen stiliyle göz kamaştırıyor

    BOSS Saatleri feminen stiliyle göz kamaştırıyor
    02.05.2018
    A+
    A-

    BOSS saatleri, feminen şıklığıyla göz kamaştıran kadın saat modellerini sunar…

    Classic Women’s Sport Koleksiyonu

    BOSS saatlerinin sade, elegant ve ikonik Classic Women’s Sport saatleri, ofis stilinden özel davetlere kadar stilinize eşlik edecek mükemmel bir aksesuar niteliğinde. BOSS saatlerinin bu spor-şık koleksiyonunu, sunduğu sayısız stil alternatifi sayesinde yanınızdan asla ayırmak istemeyeceksiniz. Bu zarif saat koleksiyonu sadece bahar gardırobunuzun eşyaları arasında yer almakla sınırlı kalmayıp yıllar boyu stilinize eşlik eden aksesuarlar arasında yerini alacak. Modern ve zarif iş kadını stilinden alınan ilhamla tasarlanan Classic Women’s Sport, Boss saatlerinin güçlü, çekici ve benzersiz şekilde feminen yönünü ortaya koyuyor.

    Kadran içinde yer alan fonksiyonları, Quartz makinesi, paslanmaz çelik kasası ve kadranında yer alan ışıltılı taşlar sayesinde bu koleksiyon, BOSS dünyasını eşsiz ve zamansız estetiğiyle tamamlıyor.

    Senfoni Koleksiyonu

    Zamanın hızla akıp geçerken ve yarını düşünmeden anı yaşarken her adımınızda yanınızda size eşlik edecek kadar şık ve özgüvenli, sofistike modern kadın için tasarlanmış mükemmel bir saat koleksiyon karşımızda. 2018 trendlerinden esinlenerek tasarlanan bu özel koleksiyon, günün her anında elegant stilinden ödün vermeyen kadınların bileğine mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor: Sağduyulu ama çekici, küçük ama oldukça hassas ve elbette, kesinlikle güvenilir…

    Zarif göstergeler ve kadranda yer alan fonksiyon detayları, BOSS saatseverlerin yaşam tarzlarında asla bir yanılsama yaşamamasını sağlar. Bu saatler, kendi zamanlarını ve kendi yollarını yönetmek isteyen modern kadınlar için mükemmel olarak tasarlanmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.