DOLAR 32,5423
EURO 34,9286
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BOSS Watches Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonlarını sunar

    BOSS Watches Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonlarını sunar
    10.09.2018
    A+
    A-

    Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu BOSS Watches, Sonbahar-Kış 2018 sezonunda Skeleton Koleksiyonu ve Premiere Koleksiyonu ile sınırları genişletiyor.

    BOSS Watches, Skeleton Koleksiyonu ile merakla beklenen yeni tasarımlarında transparanlık temasını esas alıyor. Modern, inovatif ve her biri kendine özgü erkek saat koleksiyonları ile sıra dışı stilinizi konuşturma zamanı.

    BOSS Watches yeni erkek saat modelleriyle entegre edilmiş otomatik Japon makinesi ve mekanik işleyişinin görünmesiyle büyüleyici bir deneyim sunuyor. Lacivert ve metalik grinin hakim olduğu paslanmaz çelik hasır bilezik ve deri kayışlı saatlerinde yer alan çarpıcı kırmızı ve metalik renk detaylar dikkatleri üzerine çekerken, sıradanlıktan uzak bu güçlü koleksiyon sezonun yükselen yıldızı olmaya hazır.

    BOSS Watches Premiere Koleksiyonu ne istediğini bilen, stilinden ödün vermeyen modern kadınların beğenisine sunuluyor. Vazgeçemeyeceğiniz saatler ile günün her anında ışıldamanın tam zamanı.

    BOSS Watches, yeni kadın saatlerinde simetrik kadran ile denge ve uyum mesajı verirken, kavisli çerçevesiyle ön plana çıkan modelleri uzun yıllar stilinize eşlik etmeye hazır. Metalik gri ve pembe altın paslanmaz çelik bilezik, kasa ve kristal taş kadranlı saatleriyle lüks ifadeyi güçlendiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.