DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BOSS4 gayrimenkul projelerini Körfez bölgesi’ne tanıttı

    BOSS4 gayrimenkul projelerini Körfez bölgesi’ne tanıttı
    02.05.2019
    A+
    A-
    BOSS4 Gayrimenkul, Irak’ın başkenti Bağdat’ta gerçekleşen IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı.

    Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle yola çıkanBOSS4 Gayrimenkul, Elan Expo ve Atılım Fuarcılık iş birlikteliği ile 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Irak’ın başkenti Bağdat’ta gerçekleşen IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. BOSS4 Gayrimenkul fuar kapsamında 2019’da anahtar teslimlerini gerçekleştireceği Alya Grandis ile Beylikdüzü’nde inşasına başladığı Alya Onist’i Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı. Şirketin, Alya markalı projeleri yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca şirket yetkilileri yatırımcılarla birebir görüşmeler yaparak, İstanbul’a davet etti.

    IREXPO’yu değerlendiren BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “IREXPO gibi Körfez ülkelerine yönelik düzenlenen fuarlar hem ülkemizin hem de İstanbul’un tanıtımına önemli katkılar sunuyor. Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz projelerimiz Körfez ülkelerindeki yatırımcılar tarafından tam not aldı. Yabancı yatırımcılara doğan gayrimenkul yatırımlarındaki vatandaşlık hakkı Türkiye’deki projelere ilgiyi oldukça artırdı” dedi.

    TÜİK verilerine göre; Türkiye’ye en çok yatırım yapan yabancı yatırımcılar listesinin başında Iraklı yatırımcıların olduğunu belirten Akkuş, “Iraklı yatırımcıların ülkemize olan ilgisi çok yüksek. Gayrimenkul yatırımlarına verilen vatandaşlık hakkı Iraklı vatandaşlara oldukça cazip geliyor. BOSS4 olarak öngörümüz Iraklı yatırımcıların ülkemize olan yatırımlarının uzun bir süre devam edeceği yönünde. Ülkemizi ve projelerimizi Körfez ülkelerindeki yatırımcılara daha iyi anlatabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.