DOLAR 32,5213
EURO 34,797
ALTIN 2421,686
BIST 9708,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boya profesyonelleri DYOLOG’ta

    Boya profesyonelleri DYOLOG’ta
    14.12.2018
    A+
    A-

    DYO’nun boya profesyonellerine yönelik oluşturduğu yeni nesil sadakat programı DYOLOG’un üye sayısı 54 bini aştı. Boya ustalarının mesleki gelişimine katkıda bulunan DYOLOG, aynı zamanda üyelerine binlerce hediye veriyor.

    Türkiye’nin boyada öncü şirketi DYO’nun boya profesyonellerini buluşturduğu yeni nesil sadakat programı DYOLOG’ta, toplam üye sayısı 54 bin 272’ye ulaştı. Boya profesyonellerine mesleki katkıda bulunan DYOLOG, Türkiye’nin neresinde olursa olsun usta ve tezgâhtarlar ile DYO arasında köprü görevi oluşturuyor.

    ÇOK SAYIDA AVANTAJ SUNUYOR

    CRM’i etkin biçimde kullanabilmek amacıyla 2009 yılında devreye alınan DYOLOG’un üye sayısı 55 bine koşuyor. Sistemde kayıtlı olan usta üye sayısı Aralık 2018 itibarıyla 48 bin 351’e ulaşırken, tezgâhtar üye sayısı da 5 bin 921’e çıktı.

    DYO’nun sektörde olmazsa olmazı haline gelen bağlılık modeli DYOLOG, üyelerine çok sayıda avantaj da sunuyor. Kullanıcılarına her yerden, her zaman puan kazanma imkânı sağlayan DYOLOG’ta üyelik aktivasyonu yapan her üyeye 1.000 hoş geldin puanı yükleniyor.

    Dönemsel veya ürün bazlı kampanyalar ile üyelerine ekstra puan kazandıran DYOLOG’ta ayrıca biriktirilen puanlar ile binlerce hediye ve nakit talebi yapma imkânı da mevcut. Yine her yıl gerçekleştirilen bölgesel usta eğitimlerinde de DYOLOG üyeleri öncelik sahibi oluyor.

    DYOLOG ÜYELERİNE ÖZEL WHATSAPP

    DYO, üyeleri ile daha hızlı iletişim kurmak için DYOLOG WhatsApp uygulamasını da hayata geçirirken, hediye sayısını da 2 bin 300’ün üzerine çıkarmış bulunuyor.

    DYOLOG bağlılık modelinde üyeler, 55 farklı DYO ambalajından puan kazanma imkânına sahip. Usta ve tezgâhtarlardan oluşan üyeler biriktirdikleri puanlarla www. dyolog. com. tr web sitesine üye kart numarası ve şifresi ile giriş yaparak binlerce çeşit hediye seçeneği içinden dilediği hediyeye ulaşabiliyor. Hediye talepleri onaylandıktan sonra bir hafta içerisinde üyelerin adreslerine gönderiliyor. Böylelikle üyeler DYO ürünü kullanarak DYOLOG sistemi sayesinde pek çok ihtiyacını karşılayabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.