DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner, Dünya Kupası heyecanına eşlik ediyor

    14.06.2018
    A+
    A-

    Büyük bir heyacanla beklenen 2018 Dünya Kupası başlıyor. Rusya’da düzenlenen turnuvada dünyaca ünlü yıldızlar sahneye çıkacak. Dünya Kupası’nda maç sonuçları, pozisyonlar, goller kadar futbolcuların giydiği formalar ve kramponlar da konuşulacak. Yaptıkları sponsorluklar ve ürünlerle futbol denince akla ilk gelen markalardan adidas’ın kramponları ve Nike’ın formaları Boyner’de futbolseverleri bekliyor.

    Türkiye’de alışveriş trendlerini belirleyen ve sektöre öncülük yapan Boyner, birçok kategoride olduğu gibi spor ürünlerinde de zengin bir koleksiyon sunuyor. 2018 Dünya Kupası sponsorlarından adidas’ın kramponları ve takım sponsorlarından Nike’ın formaları Boyner’de futbolseverleri bekliyor.

    Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fransa ve Brezilya Milli Takımlarının formaları Boyner’de yer alıyor. Dünya Kupası’nı Türk Milli Takımı formasıyla izlemek isteyen futbol fanatikleri için ayrıca Milli Takımımızın da en yeni formaları beğeniye sunuluyor. adidas’ın futbolculara sahada hız, çeviklik ve yaratıcılık katan yepyeni kramponları da Boyner’de futbolseverlerle buluşuyor.

    Boyner, spor kategorisinde yer alan ürünleriyle bir ay sürecek Dünya Kupası heyecanına eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.