DOLAR 32,5234
EURO 34,8914
ALTIN 2423,309
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner Kozmetik’le sıcak yaz esintisi

    Boyner Kozmetik’le sıcak yaz esintisi
    07.08.2017
    A+
    A-

    Kozmetik alışverişinde Türkiye’nin en yaygın zinciri Boyner, dünya çapında marka işbirlikleri ile kozmetik dünyasının tüm yeniliklerini ayağınıza getiriyor.

    Sahilde, plajda, yaz partilerinde, davetlerde ve özel günlerde stilinizi tamamlayacak kusursuz makyaj, ışıl ışıl sağlıklı bir görünüm, pürüzsüz bir cilt için ihtiyacınız olan her şey Boyner ve boyner.com.tr’de.En yeni makyaj trendleri, fresh kokular, cilt lekelerinin oluşumunu önleyen güneş kremleri, rujlar, farlar, yaza ve tene uygun farlar, nemlendirirken ışıltı veren vücut yağları, saç bakım serileri ve daha fazlası Boyner’in renkli kozmetik dünyasından geçiyor.

    Sıcak Yaz etkisiyle Cilt ve Vücut bakımı

    Güneşin etkisini yoğun hissettiğimiz yaz döneminde Lancaster, Clarins, Lancome, Shiseido ve Biotherm’in güneş koruyucu ve güneşin etkilerine karşı bakım sağlayıcı ürünleri ile bronzluğun keyfini çıkarırken cildinizin yaşlanmasını önleyebilirsiniz. Boyner’e özel Clinique SPF 30 Face Hybrid Güneş korumalı yüz kremi kırışıklıklar, cilt lekeleri, erken yaşlanma gibi etkilerin oluşumunu önlerken, yüz ve vücut losyonu seçenekleri ile SPF 30 ya da 50+ koruma alternatifiyle 49 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Lancaster, güneş koruma serisine, Full Light teknolojinin eklenmesiyle beraber güneş ışınlarından daha fazla koruyor ve maksimum etkiyi hedefliyor. Eda Taşpınar imzalı güneş kremleri ve bakım ürünleri, Hawaiian Tropic ve ROC markalarının bronzlaştırıcı, koruyucu ve güneş sonrası bakım ürünlerini Boyner’de bulabilirsiniz. Selülit giderici ve sıkılaştırıcı Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert Clarins’in en yeni ve iddialı ürünü. . Selülit oluşumundan sorumlu 3 yağ dokusunu hedefleyen, incelme hareketini destekleyen bu ürün, çantanızın olmazsa olmazları arasına girecek.

    Yaz Makyajı

    Doğal tonlarda hafif bir makyajla güzelliğinizi ortaya çıkarmak için son yılların kült trendi Boyner’de yer alan nude rujlar bu sezon öne çıkıyor. Dudaklarda doğal görünümü sağlayannude tonlarciltte tazelik etkisi yaratan pembe allıklar ve aydınlatıcılarla bir araya geliyor. Sıcak ve nemli yaz günlerinde cildinizde ağırlık yapmayan, gün sonuna kadar kurtarıcınız olacak fondotönler, saçlar ve kaşlara özel bakım ürünleriyle Color Wow, Diego Dalla Palma’nın hacim veren maskarası, kusurları anında yok eden kapatıcılarla ışıl ışıl bir görünüm sizi bekliyor. Sadece Boyner’de bulunan Divage rengarenk ve capcanlı stiliyle yeni makyaj trendlerini cildinize ve ojeleriyle ellerinize yansıtıyor.

    Parfüm

    Sıcak günlere tatlı, meyvemsi, çiçeksi kokular eşlik ediyor. Gül bahçesini andıran Dior Poison Girl, lavantayla limonun karışımı Mon Guerlain, kırmızı meyveler bahçesi Yves Saint Laurent Mon Paris, Boyner’e özel Lancome La Nuit Tresor EDT tazeliği teninizde hissettiriyor.

    Kozmetik ihtiyaçlarının güvenilir ve kaliteli ürün çeşitliliği ile yer aldığı Boyner; cilt, saç, vücut bakımı ile makyaj trendlerindeki son gelişmeleri dünya markalarının ‘’sadece Boyner’e özel’’ ürünleri ile sunuyor. Yüksek servis kalitesi, sunum, doğru kozmetik alışverişi için bir rehber niteliği taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.