DOLAR 32,5873
EURO 34,7907
ALTIN 2509,091
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner Mağazaları yılbaşı alışverişinin adresi olacak

    10.12.2018
    A+
    A-

    Erkeklerin en sevdiği, kendilerini rahat ve özel hissettikleri alışveriş destinasyonu Boyner, yılbaşı alışverişi için zengin seçenekler hazırladı. Dünyaca ünlü markaların seçilmiş koleksiyonları ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan Boyner özel markalarına ait seçenekler, erkeklere unutulmaz bir yılbaşı stilinin anahtarını sunuyor.

    Klasikten spor giyime en iddialı seçeneklerle yılbaşında göz kamaştırın

    Farklı tarzlara sahip tüm erkeklerin aradıkları ürünleri kolayca bulabilecekleri Boyner mağazaları, klasikten spor giyime yılbaşı şıklığının adresi olarak öne çıkıyor. Kişiliğini, ruhunu ve stilini doğal bir şekilde kıyafetine yansıtmak isteyenler, keyifli bir yılbaşı alışverişi için Boyner’i tercih ediyor. Fabrika, Cotton Bar, Network, Altınyıldız Classics, Beymen Business gibi önde gelen markalar erkeklere özel hissedecekleri parçaları sunuyor. Şık bir takım elbiseden klasik ama vazgeçilmez gömleklere, kravat seçeneklerinden kol düğmelerine, cüzdanlardan ayakkabılara kadar en iddialı seçenekler Boyner’in yılbaşı erkek koleksiyonunda stil sahibi erkeklerle buluşuyor. Spor giyimden vazgeçemeyenler için de Boyner mağazaları en ideal rotaların başında yer alıyor. Limon Company, T-BOX, North of Navy gibi markaların yeni koleksiyonundan jean gömlekler, jean pantolonlar, kalın kazaklar, t-shirtler, sweatshirtler, sportif montlar ve eğlenceli trikolar Boyner’de müşterileri bekliyor.

    Yeni yıl hediye alışverişinin adresi Boyner

    Boyner, yılbaşı hediyesi için de en iddialı seçeneklerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Gömlekler, takım elbiseler, ikili ya da üçlü olarak sunulan son derece şık atkı-bere-eldiven setleri, yine set olarak kravat-mendil ikilisi, sırt, el veya seyahat çantaları, kemer-cüzdan setlerinin yanı sıra farklı yaka seçenekleriyle rengârenk kazaklar, Boyner’deki zengin hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.