DOLAR 32,5887
EURO 34,8753
ALTIN 2499,265
BIST 9658,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’de 300 TL’lik kozmetik alışverişine 100 TL anında indirim

    14.12.2018
    A+
    A-

    Parfümden makyaja, cilt bakımından saç ve vücut bakımına farklı kozmetik kategorilerinden seçkin markaların ürünlerini kozmetikseverlerle buluşturan Boyner, yeni yıl coşkusuna muhteşem bir kozmetik kampanyası ile eşlik ediyor.

    Kozmetik severlerin kalbini fethedecek ve 31 Aralık’a kadar devam edecek kampanya kapsamında, her 300 TL’lik kozmetik alışverişine 100 TL anında indirim ve Hopililere özel 100 TL değerinde Paracık hediye ediliyor.

    Yaptığı kampanyalar ve uyguladığı özel fiyatlarla lüks kozmetiği ulaşılabilir hale getiren Boyner, yılbaşı gecesinde kendini özel hissetmek isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Boyner’in kozmetik dünyasında; parfümlerden cilt bakım ürünlerine, ruj seçeneklerinden allık, fondöten, maskara ve makyaj aksesuarlarına kadar yeni yıla ayrı bir ışıltı katacak çok sayıda güzellik ürünü yer alıyor.

    Yeni yıla özel hediye setleri 

    Kozmetik trendlerini tüm ışıltısıyla mağazalarına taşıyan Boyner, kendisiyle birlikte sevdiklerini güzel bir yeni yıl hediyesi ile mutlu etmek isteyenlere de en iyi seçenekleri sunuyor. Boyner’in yılbaşı özel hediye koleksiyonunda; Burberry, Marc Jacobs, Lancôme gibi markaların; parfüm, duş jeli, vücut losyonu veya şampuan gibi ürünleri bir arada sunan özel setleri dikkat çekiyor. Lancôme’un maskara, göz kalemi, göz makyaj temizleyicisi seti ile Estée Lauder’in hazırladığı “Block Buster Set” kozmetik severleri heyecanlandıracak diğer seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca Versace, Guerlain, Tom Ford, Missoni, Shiseido gibi markaların birbirinden özel ürünleri Boyner’in yılbaşı hediye koleksiyonunda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.