DOLAR 32,5168
EURO 34,7885
ALTIN 2421,514
BIST 9681,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’de üç gün boyunca Çılgın Kelebek indirimi

    Boyner’de üç gün boyunca Çılgın Kelebek indirimi
    18.05.2017
    A+
    A-

    Boyner’in her sezon sadece bir kez uyguladığı ve beklenen “Milyonlarca üründe net %50 Çılgın Kelebek İndirimi” başlıyor. Yaz modasına dair her şey ve sezon içinde kaçırdığınız, aklınızda kalan Boyner ürünlerine, Çılgın Kelebek İndirimi ile sahip olmanın şimdi tam zamanı.

    3 gün boyunca seçili Boyner mağazaları 23.30’a kadar alışveriş çılgınlarını bekliyor
    Rollerblade, yürüyen balon, bando gibi etkinliklerle tam bir alışveriş festivali havasında geçecek olan Çılgın Kelebek, Boyner tarafından hazırlanan özel markalar ve dünyaca ünlü markaların sezon koleksiyonlarına net %50 indirimle keyifli bir alışveriş deneyimi sunacak. Çılgın Kelebek boyunca sadece 3 güne özel olarak Boyner Şaşkınbakkal mağazası saat 23.30, Boyner Samsun 22.30 ve Boyner Çanakkale mağazası 23.00’ e kadar açık olacak.

    3 günlüğüne, milyonlarca kelebekli üründe net %50 indirim ve paracık
    19-20-21 Mayıs tarihlerinde Boyner ve boyner.com.tr’den yapacağınız alışverişlerde milyonlarca kelebekli üründe, %50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Axess ve CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı ile sahip olmak için siz de Boynerleyin.

    Boyner’de Adidas, Nike, Skechers, Superga, Under Armour, Missguided, Calvin Clein, Guess, Lipsy, Shana, House Of Camellia, Black Pepper, Vero Moda, Jack & Jones, Only, Fabrika, Cotton Bar, Pierre Cardin, North Of Navy, U.S.Polo, Dune, Lumberjack, Clarks, Pink&Orange, Funky Rocks, Mammaramma ve daha yüzlerce markanın kelebek etiketli kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında cazip fiyatlar Boyner Çılgın Kelebek İndiriminde.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.