DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’den Şahane Cuma’da online satış rekoru

    24.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de perakende sektörüne liderlik yapan Boyner’in internet mağazası boyner.com.tr, Şahane Cuma olarak adlandırdığı 23 Kasım Cuma günü tüm zamanların bir günde gerçekleşen en yüksek ziyaret, satış ve ciro rekoruna imza attı.

    Şahane Cuma kampanyası kapsamında yüzde 70’e varan indirimler, pek çok kategoride ve binlerce üründe özel fırsatlar sunan Boyner, müşterilerine avantajlı alışverişin keyfini yaşatıyor.

    1 günde 50 bine yakın ürün satıldı

    23-25 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan kampanyanın ilk gününde Boyner mağazalarıyla birlikte internet mağazası boyner.com.tr, müşterilerden çok yoğun bir ilgi gördü. 23 Kasım’da boyner.com.tr 1 milyon kez ziyaret alırken, sadece 1 günde 50 bine yakın ürün satıldı.

    Normal bir güne göre 15 kat büyüme

    Alışverişin en çok yoğunlaştığı 15:00-17:00 saatleri arasında 100 binin üzerinde kullanıcı siteyi ziyaret etti. boyner.com.tr internet mağazasının işlem hacmi geçen sene aynı döneme göre yüzde 400, normal bir güne göre 15 kat artış gösterdi. Boyner mobil uygulaması ise tüm gün boyunca 200 bin kişiyi ağırladı.

    En çok bot, çizme, mont ve spor ayakkabı satıldı

    En çok alışveriş yapan şehirler sırasıyla; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa oldu. En çok satılan ürünlere bakıldığında ise tüketicilerin kış sezonundaki ihtiyaçlarını Şahane Cuma fırsatlarıyla karşıladığı görüldü. Boyner’in Şahane Cuma kampanyasının ilk gününde en çok bot, çizme, mont satılırken bu ürünleri spor ayakkabılar takip etti.

    “Şahane” fırsatlar 25 Kasım’a kadar devam edecek

    Boyner’in Şahane Cuma kampanyası 25 Kasım’a kadar devam edecek. Müşteriler 38 şehirdeki 116 Boyner mağazasını ve internet mağazası boyner.com.tr’yi ziyaret ederek Şahane Cuma kampanyasının “şahane” fırsatlarından yararlanabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.