DOLAR 32,4629
EURO 34,8043
ALTIN 2479,836
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’den zengin ve göz alıcı bir çanta koleksiyonu

    18.09.2018
    A+
    A-

    Tarzı ve yaşı ne olursa olsun stilini tamamlayacak bir çanta ile mutlu olmayacak bir kadın yoktur… Boyner, kendini mutlu etmek isteyen tüm kadınları sonbahar – kış koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı çanta modelleriyle tanışmaya davet ediyor. Kadın şıklığının vazgeçilmez bir parçası çantalar ünlü markalardan zengin seçeneklerle Boyner mağazalarında bir araya geliyor.

    Boyner, çanta tutkunlarında hayranlık uyandıracak zengin bir koleksiyonla yeni sezonu karşılıyor. Dünyaca ünlü moda markalarının ve Boyner’e özel tasarım markalarının farklı zevklere hitap eden şık modelleri, farklı kombinleri tamamlamak üzere Boyner’de kadınları bekliyor.

    Modern kadının tercihi Beymen yine göz kamaştırıyor

    Kaliteli seçimler yapan kadınların gözde markası Beymen’in yeni çanta koleksiyonu, günlük kullanımlarda şık görünümüyle göz kamaştırıyor. Detaylardaki metalik etkiyle moda trendleri de yoğun olarak hissediliyor. Ağırlıklı olarak pim ve lazer etkisinin baskın görüldüğü Beymen koleksiyonunda renk oyunları, taş ve kapitone detaylar da yer alıyor. Beymen çantalar, hem günlük kullanım hem de en özel davetler ve gece etkinlikleri için kadınların vazgeçilmezi olacak.

    Nine West 80’li yıllardan esinlenen koleksiyonla karşımızda

    Nine West markası ayakkabılarıyla olduğu kadar çantalarıyla da farklı tarzlardan kadınları etkilemeye devam ediyor. Nine West’in geleneksel ama cesur bir duruşu olan yeni koleksiyonunda, 80’li yılların başlarındaki gibi değişik materyaller ve renkler birlikte kullanılıyor. Ekoseler zımbalarla, büyük iğneler incilerle, siyahlar beyazlarla uyum sağlıyor. Sonbahar renk paleti, kahve ve taba gibi doğal renklerin zengin tonlarından oluşurken, parlak yakut kırmızısı ve lacivert koleksiyona şıklık katıyor. Zarf çantaları, renk blokları, zımba ve kristal detayları, hayvan desenli aplikeler ve lazer kesim detaylar öne çıkıyor.

    Pierre Cardin’den sezonun trendlerini yansıtan geniş koleksiyon

    Dünya modasının öncü markalarından Pierre Cardin, sezonun trend renkleri ve modelleri ile karşımıza çıkıyor. Göz alıcı koleksiyonda omuz, kol, çapraz, sırt ve portföy çanta çeşitleri farklı renk ve modellerle sunuluyor.

    David Jones’ta herkesin beğeneceği seçenekler var

    30 yılı aşkın bir süredir çanta aşkını en güzel ürünleriyle canlı tutan David Jones, çantayı bir aksesuardan çok daha fazlası olarak görenlere yeni bir koleksiyon sunuyor. David Jones’un 2018 sonbahar-kış sezonunda yine renkli ve farklı modelleriyle herkesin beğeneceği seçenekler yer alıyor. Koleksiyonda rahat ve pratik sırt çantalarının yanı sıra, şık ve askılı küçük çantalar görülüyor. Modern ve zincir saplar çantalara çekici bir görüntü kazandırıyor. Hafiflik ve rahatlık isteyenlere ise kumaş çantalar öneriliyor.

    US. Polo ASSN.’nin renkli koleksiyonu kış günlerinde içinizi ısıtacak

    Günümüzde kaliteyi ve şıklığı en sade haliyle üzerinde taşımak isteyenlerin tercihi olan U.S. Polo ASSN.’nin çanta koleksiyonu, canlı renkleri ve şık modelleri ile içinizi ısıtıyor. Koleksiyon, kışın klasik renklerinin dışındaki canlı renkleri, yüksek kalitesi ve her yaşa hitap eden modelleriyle dikkat çekiyor.

    Kool by Morikukko’dan kapüşonlu sırt çantaları

    Boyner, genç, eğlenceli, renkli ve trendy çanta modelleri arayan herkesi Kool by Morikukko markasıyla tanışmaya davet ediyor. Kapüşonlu sırt çantaları sunan Kool by Morikukko’nun Boyner için hazırlanan 2018 kış koleksiyonunda son birkaç yıldır popüler olan canlı ve fosforlu renklere ve hayvan desenleri yer alıyor. Ayrıca sevilen ressamların desenlerinden alınan ilham çantaların tasarımlarına yansıyor.

    Guess bu sezon çanta modellerinde şehir hayatından ve 90’lı yıllardan esinleniyor

    İtalya’nın en prestijli markalarından biri olan Guess, giyim ürünlerinin yanı sıra göz alıcı çantalarıyla da dikkat çekiyor. Çağdaş stillerle tasarlanan Guess 2018 sonbahar-kış koleksiyonu, şehir hayatından ve 90’lı yıllardan esintiler taşıyor.

    Dogo Tasarım’dan vegan ve el yapımı çantalar

    Eğlenceli, esprili ve renkli tasarımların adresi Dogo Tasarım, renkli ve hayvan desenlerinin yoğunlukta olduğu bir çanta koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Dogo Tasarım’ın bütün ürünlerinin vegan ve el yapımı olması dikkat çekiyor.

    Save My Bag çantaları katlanabiliyor ve yıkanabiliyor

    Save My Bag ürünleri renkli modelleri ve desenleriyle kendini fark ettiriyor. Markanın yeni sezon çanta koleksiyonu, Poly Lycra kumaşı sayesinde makinede yıkanabiliyor. Suya dayanıklı olmasının yanı sıra katlanabilmesi ve hafif olması diğer özellikleri arasında bulunuyor.

    Forever Cultivate çantaları farklı kıyafetlerle kombinlenebiliyor

    Forever Cultivate, çok şık, kullanışlı, dikkat çekici modelleriyle 2018 sonbahar-kış sezonunda yine başrolde olacak. Ofiste, seyahatte, okulda veya sporda tarzınızı yansıtmanızı sağlayan Forever Cultivate sırt çantalarını tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

    19V69 Italia’dan beklentileri karşılayan bir koleksiyon

    Çanta tutkunlarının tercih ettiği markalardan biri olan 19V69 Italia, yeni koleksiyonunu müşterilerinin beklentilerini göz önünde bulundurarak hazırladı. Beklenen model ve fiyat yapısına uygun, ağırlıklı olarak çapraz, günlük kolay kullanılabilen sırt çantaları ile çalışan kadına hitap eden el çantaları koleksiyonda öne çıkıyor.

    Aldo çanta tutkunlarına yenilikler sunuyor 

    Aldo’nun sonbahar-kış sezonu çanta koleksiyonunda, klasikleşen siyah ve nude tonlarının haricinde bordo, kırmızı, mor, gül kurusu, beyaz ve metalik renkler öne çıkıyor. Bu renkler ise dikkat çeken leopar, zebra, yılan ve ekose desenleri ile birleşiyor. Detaylarda sık sık zımba, taş, fermuar ve metal kullanımı kendini gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.