DOLAR 32,5
EURO 34,81
ALTIN 2476,972
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’e gelen aşkta kazanır

    08.02.2020
    A+
    A-

    Dünyanın ve Türkiye’nin önemli markalarının seçili koleksiyonlarını bir araya getiren Boyner, kozmetik kategorisinde sevgililerin ayaklarını yerden kesecek muhteşem bir kampanya sunuyor. 16 Şubat tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Boyner’den yapılacak her 400 TL kozmetik alışverişine anında 100 TL indirim uygulanıyor. Ödemesini Hopi mobil ödeme ile yapanlar bu indirime ek olarak 100 TL değerinde Paracık kazanıyor.

    Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala bu özel günü daha da keyifli kılmak için sevdiğini mutlu etmek isteyenlerin adresi, zengin bir marka ailesine ve ürün yelpazesine sahip olan Boyner mağazaları oluyor. Büyüleyici kokularıyla parfümler ve diğer kozmetik ürünleri, yılın bu en romantik gününü hem kadınlar hem de erkekler için unutulmaz kılacak hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

    400 TL kozmetik alışverişine anında 100 TL indirim ve 100 TL değerinde Paracık!

    Boyner, kozmetikte en çok tercih edilen ve sevilen markaların güzellik ve kişisel bakım ürünlerinden saç bakımına, cilt yenileyici kremlerinden, makyaj setlerine ve parfümlere kadar dünyaca ünlü 120’den fazla marka ve 10 binden fazla ürünü, Sevgililer Günü’ne özel fırsat ve avantajlarla sunuyor. Boyner’in Sevgililer Günü kampanyasında Boyner ve YKM mağazalarından 16 Şubat tarihine kadar yapılacak her 400 TL kozmetik alışverişine anında 100 TL indirim uygulanırken alışverişini Hopi mobil ödeme ile yapanlar, bu büyük indirime ek olarak 100 TL değerinde Paracık kazanıyor.

    Boyner, Sevgililer Günü’ne özel ve unutulmaz bir hediye ile anlam katmak isteyen herkesi mağazalarına ve boyner. com. tr’ye davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.