DOLAR 32,5519
EURO 34,8823
ALTIN 2431,128
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’in “Çılgın Kelebek” alışveriş şenliği başlıyor

    08.11.2018
    A+
    A-

    Boyner’in, yılda 2 kere düzenlediği ve her sezon milyonlarca kişinin faydalandığı “Çılgın Kelebek” indirimi”, 9-10-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Milyonlarca üründe net %50 indirimin uygulandığı Çılgın Kelebek kampanyası boyunca, saat 24:00’e kadar açık olacak 37 şehirdeki 118 Boyner mağazasına 2 milyondan fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Hafta sonunu bir alışveriş şenliğine dönüştürecek olan Çılgın Kelebek, Boyner mağazalarıyla birlikte internet mağazası boyner.com.tr’de de uygulanacak.

    Sezon ortasında sezon sonu indirimli fiyatları

    Boyner müşterileri Çılgın Kelebek kampanyası ile dünyaca ünlü birçok marka ile Türkiye’nin tanınan markalarını ve Boyner özel markalarının ürünlerini, sezon ortasında sezon sonu indirimli fiyatlarından satın alabilecek. Boyner’de sayısız üründe net %50 indirim uygulanırken, sevilen markalar da Çılgın Kelebek’e özel fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

    Perakende gündemine hareketlilik getirecek

    Kadın, erkek, çocuk giyimden, ayakkabı ve çantaya, spor giyim ve spor ayakkabıdan mont ve kabana, kozmetikten aksesuar ve ev tekstiline kadar 4 milyondan fazla üründe net yüzde 50 veya üstünde indirim sağlayan Çılgın Kelebek, perakende gündemine hareketlilik getirecek.

    Kış alışverişini yapma zamanı

    Tüketiciler Çılgın Kelebek’teki “çılgın indirimler” sayesinde sonbahar-kış sezonunda ihtiyaç duydukları giysileri uygun fiyatlarla almanın keyfini yaşayacak. Ayrıca Çılgın Kelebek, yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün tüketicilerle buluşacak.

    Tüketiciler milyonlarca kelebekli üründe net %50 indirimin yanı sıra, Hopi Paracık kazanma fırsatı, Axess ve CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı ile alışveriş yapabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.