DOLAR 32,4963
EURO 34,5758
ALTIN 2500,741
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’in ilkbahar-yaz erkek koleksiyonu rahatlığı ve şıklığı bir araya getiriyor

    27.02.2019
    A+
    A-

    Boyner’de, ilkbahar-yaz modası heyecanı başladı. Dünyaca ünlü markalar, Türkiye’nin sevilen markaları ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan ürünleri, Boyner mağazalarında ve boyner. com. tr’de müşterilerle buluşuyor.

    Boyner’in erkekler için sunduğu ilkbahar-yaz koleksiyonunda, zamansız klasik parçalardan yazın neşesini yansıtan renkli ve canlı tonlardaki kombinlere kadar her zevke uygun modern ve şık seçenekler yer alıyor.

    Boyner’de erkek koleksiyonlarının ana hatlarını, hızlı şehir yaşamında rahat kullanabilecek şık alternatifler oluşturuyor. Gardıroplar, kişisel rahatlığın modern erkeğin yaşamına uyarlandığı en gözde parçalarla yenileniyor. Gündelik giyim temalarında; siyah, gri, beyaz, lacivert gibi klasik renklerin yanı sıra ve daha hareketli giyinmeyi sevenler için yazın enerjisini yansıtan pembe, mavi ve sarı renklerde parçalar göze çarpıyor. Yazın olmazsa olmaz teması marin farklı markaların koleksiyonlarında en güzel seçenekleriyle yer alıyor. Haki ise farklı tonları ve en rahat formuyla erkek moda severlerle buluşuyor.

    Sportif çizgiler öne çıkıyor

    Sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alan sportif çizgiler, pek çok koleksiyonda dikkat çekiyor. Trikolar, t-shirt’ler, erkeklerin vazgeçemediği polo yakalar, şık şortlar ve pantolonların yanı sıra serin bahar akşamlarında kullanılabilecek çift taraflı hafif montlar önemli parçalar arasında yer alıyor. Tişört, sweatshirt ve gömleklerdeki baskı, arma ve nakış modası erkek koleksiyonlarında da hakimiyetini sürdürüyor.

    Erkek stilinin anahtar parçalarını oluşturan klasik gömlek ve rahat formlu blazer ceketler bu yıl da önemini korumaya devam ediyor. Ayrıca, konforun sembolü olan keten gömlekler hem tek renk hem de yaprak desenli seçenekleriyle sezonun öne çıkanları arasında yer alan grafik baskılı gömlekler ise farklı renkleri ile Boyner’de müşterilerle buluşuyor. Pamuklu takım elbiseler, uzun kollu pamuklu trikolar, son dönemde geri dönen üç düğmeli ceketler, keten-pamuk karışımlı örme ceketler, rahat ama zarif kesimleri ile ince montlar ilkbahar-yaz modasının diğer ana parçalarını oluşturuyor.

    Her zevke ve bütçeye uygun seçenekler

    Boyner özel markaları Fabrika, Limon Company, North Of Navy, Cotton Bar erkekler için ilkbahar-yaz modasına ait tüm ayrıntıları bir araya getiriyor. Boyner ayrıca dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen markalarıyla yeni sezonda bir markalar festivali sunuyor. Beymen, U.S. Polo ASSN., Mavi, Koton, Altınyıldız, Pierre Cardin, Beymen Business, Jack&Jones, Benetton, AVVA, Loft, Levi’s, Lacoste, Wrangler, Skechers, George Hogg, Dockers, Çift Geyik Karaca, Network gibi pek çok markanın yeni sezon koleksiyonları her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle Boyner mağazalarında ve boyner. com. tr’de bir araya geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.