DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’in Kozmetik Dünyası ile cildiniz kış aylarında da taze ve ışıl ışıl

    15.01.2018
    A+
    A-

    Kozmetik dünyası her geçen gün sayısız yenilikle zenginleşiyor. Dünyaca ünlü birçok markanın parfüm ve cilt bakım koleksiyonlarını bir arada sunan Türkiye’nin kozmetikte en yaygın mağaza ağına sahip Boyner, bünyesinde bulunan cilt bakım markalarının birbirinden özel ürünleri ile soğuk kış günlerinde ışıl ışıl bir cilt, sağlıklı ve kusursuz bir görünüm vadediyor.

    Boyner’in zengin kozmetik koleksiyonunda yer alan Amerika’nın en çok satan nemlendiricisi Clinique Dramatically Different Nemlendirici Losyon, soğuk kış günlerinde cildin nem dengesini koruyarak cildi besliyor ve sağlıklı bir görünüm vadediyor. Lancome Energie de Vie Cilt Bakım Serisi gori beri ve limon özünden oluşan içeriğiyle, cilde enerjisini geri verirken, cilt dokusunu arındırıyor, pürüzsüz yapısını ve göz alıcı ışıltısı geri kazandırıyor. Uykusuzluk, yoğun stres, hava kirliliği, günlük hayat yorgunluğu gibi cildi negatif etkileyen tüm dış etkenlerden koruyor. Kışın en sert zamanlarında yüzünüzde kuruluktan oluşan çatlakları yok ediyor. Seride bulunan likit bakım, teninizde yumuşaklık ve ışıltılı bir görünüm sağlarken, ciltte kolay emilim gerçekleştiriyor. Lancome Energie de Vie Gece Maskesi, gece boyunca cildi ferahlatırken cildin daha enerjik bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Energie de Vie Güzellik Losyonu ise cildi canlandırarak daha enerjik bir görünüm sağlıyor.

    Soğuk ve karlı günlerde güneş ve ışık gözlerimizi daha çok etkiliyor. Bu ekstra hareketlilik göz çevresinde çizgilere, kırışıklıklara, göz altı torbalarına ve renk değişikliklerine sebep oluyor. Estee Lauder Yeni Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, yüksek performanslı, besleyici, mikro hareketlerin etkilerine karşı dolgunlaştırıcı bir tampon etkisi veren 360° Matrix Technology™ ile derin ve kalıcı bir nemlendirme sağlıyor. Clarins yenilenen Double Serum’u ise yaşlanma karşıtı formülü ile gençleşme sağlarken daha pürüzsüz, sıkı ve güzel bir görünüm sunuyor.

    Boyner, dünyaca ünlü markaların farklı ihtiyaçlara yönelik zengin seçenekleri ile uzman ve ayrıcalıklı bir kozmetik dünyası sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.