DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Brandroom Türkiye’nin ‘ilk designer outleti’ Oasis’te açıldı

    Brandroom Türkiye’nin ‘ilk designer outleti’ Oasis’te açıldı
    06.12.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk designer outleti ve İstanbul’un yeni çekim merkezi Oasis, dev moda markası Brandroom’un Avrupa yakasındaki ilk outlet mağazasını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Dünya çapında modaya yön veren 250’den fazla markanın en seçkin koleksiyonları Brandroom ayrıcalığı ile Oasis Designer Outlet’te modayı yakından takip edenleri bekliyor.

    İstanbul’un gözde yaşam ve iş merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açan Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis Designer Outlet, dünyaca ünlü moda markası Brandroom’u marka karmasına dahil etti. Lüks markaların en özel koleksiyonlarını bir araya getiren Brandroom, Oasis’teki 1.200 metrekarelik mağazası ile Avrupa yakasındaki ilk ve tek outlet konseptini modayı yakından takip edenlerle buluşturuyor.

    Ünlü markalardan seçkin koleksiyonlarını outlet konseptiyle erişebilir fiyatlar üzerinden sunan Brandroom, dönemsel kampanyalar ve sürprizler ile modanın nabzını Oasis Designer Outlet’te tutacak.

    Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis hayatı tasarlıyor

    Nurol GYO yatırımıyla Bodrum’dan sonra İstanbulluları hayal ettikleri yaşam merkeziyle buluşturan Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, dünyaca ünlü üst segment markaları, erişilebilir fiyatlar üzerinden ziyaretçileriyle buluşturuyor. Marka karmasıyla ve perakende sektörünü tanıştırdığı farklı konseptleriyle dikkat çeken; eğlence, yeme-içme, dekorasyon ve süpermarket bölümlerinden oluşan dört ana alanı buluşturan modern ve estetik mimarisiyle kapılarını açan Oasis Designer Outlet’te her detay ziyaretçilerin rahat ve eğlenerek alışveriş yapmaları için tasarlandı. Oasis Designer Outlet’in ‘’Hızlı Alışveriş’’, ‘’Al ve Uç’’, ‘’Ye ve Eğlen’’ gibi ses getiren konseptleriyle alışveriş ve eğlence dünyasının dinamiklerini değiştiriyor. Bölgenin en kapsamlı spor merkezine de ev sahipliği yapan Oasis Designer Outlet, 3 bin 300 metrekarelik gym fit spor merkezi sağlıklı bir yaşam için tüm ihtiyaçları bir arada bulunduruyor. Ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebileceği yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik kapalı ve açık eğlence alanlarıyla nefes alınabilen bir alışveriş ayrıcalığı tanıyan Oasis Designer Outlet, konforun ön plana çıktığı özel sinema salonlarıyla da bölgenin en iddialı butik sinema deneyimini sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.