DOLAR 32,5533
EURO 34,8569
ALTIN 2432,08
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Brandweek’te Life Fitness ile eğitime destek için koştular

    Brandweek’te Life Fitness ile eğitime destek için koştular
    08.11.2017
    A+
    A-

    Life Fitness, VR ve ekipman deneyim alanları ile yılın en yaratıcı haftası Brand Week İstanbul’da katılımcıları fitness sektöründeki en yeni teknolojilerle tanıştırdı. 7-9 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan Life Fitness, fitness hakkında merak edilen soruları cevaplarken, deneyim alanındaki ürünleriyle her adımda eğitime destek oldu.

    Distribütörlüğünü EKS Dış Ticaret’in yaptığı, yüksek kalite fitness cihazları ile dünya fitness endüstrisine yön veren Life Fitness, yılın en ilham veren haftası olan Brand Week İstanbul’da yerini aldı. Sağlıklı Yaşam Sponsoru olan Life Fitness, dünyada sadece iki noktada test edeceği VR teknolojisini tanıtırken, VR Experiment Zone’da da sanal gerçeklik teknolojisi ile spor tutkunlarına eğlenceli ve benzersiz bir deneyim yaşattı.

    VR gözlükle Life Fitness Elevation serisi dikey bisikleti deneyimleyen katılımcılar spor yaparken 6 farklı oyunu oynadılar. Life Fitness VR experiment zone’da sanal gerçeklik teknolojisi ile hem oyun oynayıp hem spor yapan katılımcılar, deneyim sonrası özellikle “heyecan verici” ve “eğlenceli” yorumlarında bulundular.

    Life Fitness Türkiye-EKS Dış Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özdeş, etkinlikte global markalar olarak en güncel yenilikleri katılımcılarla buluşturma imkanı bulduklarını söyledi.

    Her adım eğitime destek oldu
    Life Fitness, Brand Week Istanbul’da yeni bir projeye de imza attı. ‘Koşu bandında attığınız her adım, geleceğin efsaneleri için bir desteğe dönüşüyor’ mesajıyla yola çıkan Life Fitness, TEGV ile işbirliği gerçekleştirdi. Life Fitness, Experiment Zone’da yer alan koşu bandında ziyaretçilerin attıkları her adım için TEGV’e bağışta bulundu. Ziyaretçilerin koştuğu mesafeye göre TEGV’e bağış yapan Life Fitness, ‘Legend’ temasıyla düzenlenen Brand Week’te geleceğin kahramanlarını da düşündü.

    7-9 Kasım 2017 tarihleri arasında Zorlu PSM’de Brand Week İstanbul’da yer alan stantta, Life Fitness Academy Master Trainer’ı Can Bayık ve Ozan Yeniçeri’de fitness hakkında merak edilen soruları cevapladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.