DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BTicino D45 ile sürdürülebilir dünyaya katkı

    BTicino D45 ile sürdürülebilir dünyaya katkı
    11.04.2018
    A+
    A-

    Şık, ince ve kompakt monitörleriyle modern evler ve çoklu yapılar için mükemmel bir seçim olan BTicino D45 İnterkom Sistemi, giriş panelleri, sesli ve görüntülü monitörler, güvenlik konsolları, aksesuarlar ve güç kaynağı olmak üzere 5 ana ürün grubundan oluşuyor. Enerji tüketimini destekleyen tasarımıyla ve tasarımındaki bakır kullanımının yüzde 70 oranında azaltılmasıyla BTicino D45, sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor.

     

    Yüksek performans özelliği ile büyük beğeni toplayan BTicino D45 İnterkom Sistemi, yaşam alanlarını sadeleştirmeye geliyor. Dijital Bus teknolojisi sayesinde otomatik olarak video sinyalini eşitleyip güçlendirebilen ve 1km renkli, görüntü aktarımı yapabilen D45, akıllı güç kaynağı sayesinde otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçebiliyor.

     

    Modern evler ve çoklu yapılar için mükemmel bir seçim

    BTicino D45, az sayıda sistem aksesuarı ve basit kablolama sistemiyle kullanıcısına kurulum ve fiyat avantajı sağlıyor. MyHOME ev otomasyon sistemiyle de entegre olabilen D45, modern evler ve çoklu yapılar için mükemmel bir seçim oluyor. Legrand Grubu, Bticino D45 ile hem teknolojiyi hem de şık ve ince İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyor. D45, enerji tüketimini destekleyen tasarımında bakır kullanımının yüzde 70 oranında azaltarak sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor.

     

    Çekici tasarıma sahip standart ve dokunmatik monitörüyle kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan BTicino D45, modern evler ve çoklu yapılar için birinci sınıf güvenlik fonksiyonlarını sunuyor. Monitörlere güvenlik merkezi ünitesiyle doğrudan iletişime geçmeyi sağlayacak alarm sensörleri bağlanabiliyor. S.O.S tuşu, bütün blok daireleri arasında iletişim kurabilme özelliği, monitörlerde sabotaj koruma ve güvenlik merkezine kamera bağlayabilme, alarm kaydetme ve saklama gibi yenilikler, BTicino D45 İnterkom Sistemi’nde yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.