DOLAR 32,5571
EURO 34,9784
ALTIN 2425,637
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu bardakların içi de dışı da çok neşeli

    Bu bardakların içi de dışı da çok neşeli
    11.12.2017
    A+
    A-

    Gloria Jean’s Coffees’nin Yılbaşı’nın enerjik, renkli, neşeli ruhundan ilham alarak hazırladığı Candy Cane Mocha ve CandyCane Chiller, soğuk havalarda iç ısıtıyor. Kahvenin yoğun lezzetini farklı tatlarla birleştiren Gloria Jeans Coffees, neşeli sunumuyla bardaklarını bir hediye paketi gibi hazırladı.

    Gloria Jean’s Coffees, 2018’i misafirlerini mutlu edecek muhteşem lezzetlerle karşılıyor. Espressonun, süt, beyaz çikolata ve vanilya tozunun buluşmasından doğan Candy Cane Mocha, soğuk kahve severler için de ahududu parçacıklarıyla hazırlanan Candy Cane Chiller yeni yıla özel lezzetler arasında yer alıyor.

    Dünyada 50 ülkede 1200’i aşkın şubesiyle ve Türkiye’de ise 23 ilde 65 şubesiyle kahve severlerin vazgeçilmez adresi olan Gloria Jean’s Coffees, yeni yıl için özel lezzetler sunuyor.

    Beyaz Çikolatanın espresso ile muhteşem uyumu : Candy Cane Mocha

    Espresso bazına eklenen beyaz çikolata tozu, vanilya tozu ve üzerine eklenen krema kıvamında ısıtılmış sütten oluşan bu eşsizl lezzet beyaz çikolata severler için zengin bir lezzet deneyimi sunarken içinizi ısıtıyor.

    Ahududu Parçacıklı Soğuk Kahve: Candy Cane Chiller

    Gloria Jean’s Coffees, soğuk kahve sevenler için özel tatlarla harmanlanan Candy Cane Chiller ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Candy Cane Chiller içeriğindeki espresso, süt, beyaz çikolata tozunun üzerine özenle hazırlanan krema ve ahududu parçacıklarıyla, damağınızda unutulmaz tatlar bırakıyor.

    Yeni yıl heyecanını ve coşkusunu mağazalarındaki atmosfer ve yeni ürünler ile yaşatan Gloria Jean’s Coffees benzersiz bir kahve deneyimi için sizleri şubelerine davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.