DOLAR 32,5656
EURO 34,9853
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu kış kayaklarınızı yepyeni zirvelere çıkarın

    Bu kış kayaklarınızı yepyeni zirvelere çıkarın
    23.01.2018
    A+
    A-

    Hotels.com, eğlencenin zirve yapacağı kış ve sömestr tatili için gitmeniz gereken 5 alternatif kayak merkezini sizler için derledi. Geleneksel kayak merkezlerinden farklılaşan tesisler, kalabalıktan kaçmak ve çok farklı bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor!

    İstanbul, 23.01.2018 – Dünyanın dört bir yanındaki birçok kayak merkezinde artan kar yağışı ile birlikte kentten kaçıp taze dağ havasında nefes alarak yamaçlardan aşağı kayma arzusunu göz ardı etmek gittikçe zorlaşıyor. Chamonix, Verbier ve St Anton gibi tatil merkezleri popülerliğini korusa da, bu kış kalabalıktan kaçmak için neden biraz daha uzakta bir yer keşfetmiyorsunuz? Hotels.com™, eğlencenin zirve yapacağı kış tatilinde unutulmaz bir tatil için alternatif kayak merkezlerini ve otellerini belirledi.

    Andorra Park Hotel, Andorra

    Andorra la Vella’nın kalbinde yer alan bu lüks otel, konuklara her iki dünyanın da en iyilerini sunuyor. Konuklar dağlarda gün boyunca harika kayak tesislerinin keyfini çıkarabilir ve akşamları otelin her şey dahil spa’sında veya iki restoranından birinde dinlenebilir.

    Reindl’s Partenkirchner Hof, Garmisch-Partenkirchen

    Almanya, kayak merkezlerinden çok Almanlara özel olan sosisi (Bratwurst) ile bilinse de, Garmisch – ülkenin en iyi kayak merkezine ev sahipliği yapıyor! The Reindl’s Partenkirchner Hof, Almanya’nın etkileyici Alp Dağları’nı keşfetmek için mükemmel bir olanak sunuyor. Küçük bir aile tarafından işletilen otel, büyüleyici misafirperverliğini Bavyera geleneği ve mutfağıyla tamamlıyor.

    Hôtel Alpina, Zinal, İsviçre

    Zinal, Alpler’de el değmemiş kar bulmak isteyenlere tablo gibi güzelliğiyle mükemmel bir fırsat sunuyor. Aile dostu bir dağ evi havasına sahip Hotel Alpina, ana telesiyejlere yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca otel, kayak pistinde olmadığınız zaman bile muhteşem bir dağ manzarası sunan güzel bir terasa da sahip.

    Explorer Cabins At Yellowstone, Big Sky Montana

    Montana’daki Big Sky tesisi, kayak veya snow board yapanlar için 8 bin m² gibi çok büyük bir kayak alanına sahip. Böylesine büyük bir alan birçok zorluk derecesine göre parkura da ev sahipliği yapıyor. The Yellowstone Ulusal Park Kabinleri ise kayakla geçen yoğun günün ardından ahşap kabinleriyle evinizin sıcak ortamındaymış gibi dinlenmek için mükemmel bir alternatif sunuyor. Konaklamanıza ortak bir şömine ve ikramlar da eşlik ediyor.

    Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel, Peyongchang, Güney Kore

    Kış sporları ve kayak merkezleri dendiğinde Güney Kore hemen akla gelecek noktalar arasında bulunmuyor aslında. Ancak yamaçların hemen üzerinde yer alan, Yongpyong Resort Dragon Valley Otel, konukların piste kolaylıkla giriş çıkış yapmasını sağlıyor. Otelde, mevsimlik malzemelerle hazırlanan geleneksel Kore yemeklerinin yanı sıra biftek ve makarna dahil batı yemeklerinin de sunulduğu 15 restoran bulunuyor. Burada tatilciler sauna, her şey dahil spa ve hatta su parkını (ek ücrete tabi) dahi ziyaret edebilir.

    Tüm bu otelleri, dünyanın her yanındaki binlerce başka otel ile birlikte Hotels.com’da, yada iOS, Android ve Amazon Kindle üzerine indirilen mobil uygulama ile bulabilir ve yer ayırtabilirsiniz. Otellerde anlık tasarruf yapabilmek için Hotels.com Rewards ile rezervasyon yapmayı unutmayın. Topladığınız her 10 gece için 1 gece ödül sizin olsun!

    *Hotels.com fiyatlarında oda fiyatına vergi dahildir, ancak bazı şehirlerin gecelik kişi başı ek turizm vergisi tahsil edilebilmektedir. Daha fazla bilgi için; otelin bilgi sayfasındaki “Bildirim ve ücretler” başlığı altında listelenen vergi tutarını bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.