DOLAR 32,4735
EURO 34,5591
ALTIN 2474,971
BIST 9528,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu Sevgililer Günü Hilton İstanbul Bomonti’de aşk hikâyenize unutulmayacak anılar ekleyin

    Bu Sevgililer Günü Hilton İstanbul Bomonti’de aşk hikâyenize unutulmayacak anılar ekleyin
    16.01.2019
    A+
    A-

    Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor. Uzak Doğu mutfağından iki farklı menü seçeneği ile panoramik bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34 ve Fransız mutfağından esintiler taşıyan “Bir Aşk Hikayesi” menüsü ile The Globe Restaurant, Sevgililer Günü’nü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyenleri beklerken; Avrupa’nın en büyük ödüllü eforea SPA’sında çiftlere özel bakım uygulamalarının dahil olduğu Mr.&Mrs. Konaklama Paketi, aşkınıza ihtiyaç duyduğu özeni Hilton kalitesiyle yaşatıyor.

    Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak ve aşkını farklı deneyimlerle taçlandırmak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor. Tercihiniz ister romantik bir akşam yemeği; ister tüm gün sürecek bir aşk ritüeli olsun; Hilton İstanbul Bomonti’nin romantizm dolu Sevgililer Günü kutlamalarından biri mutlaka sizin için…

    Aşkınızı bulutların üzerinde kutlayın “Cloud 34”

    Hilton İstanbul Bomonti’nin, keyif veren panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34, Sevgiler Günü için hazırlanan çok özel iki menüsüyle çiftleri adeta Uzak Doğu’da lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Çiftler tercihlerine göre, birer içkinin dahil olduğu 24 parçadan oluşan Sushi Combo tabağını ya da 4 aşamadan oluşan Asya mutfağı menüsünü deneyimlerken, geceye özel hazırlanan müzik performansıyla da romantik saatler geçirecek. Her iki menünün aynı fiyattan servis edileceği Cloud 34’ün Sevgililer Günü programı iki kişi KDV dahil 350 TL.

    Fransız mutfağından esintiler taşıyan aşk menüsünün adresi “The Globe Restaurant’

    Açıldığı günden bu yana kendi müdavimlerini yaratan lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe, Sevgililer Günü’nde çiftleri “Bir Aşk Hikayesi” menüsü ile karşılayacak. Hilton İstanbul Bomonti’nin 5. yılı şerefine hazırlanacak ve Fransız mutfağından esintiler taşıyacak olan menüyle çiftler, mutfaktan kalbe giden aşkın 5 tadını deneyimleme fırsatı bulacaklar. Lime Margarita, Acılı Karides ve Siyah Havyarlı “İlk Bakış Aşk İksiri” ile yapılacak başlangıç; şarküteri ve balık ürünlerinden oluşan “Sadece İkimiz” paylaşım tabağı ile devam edecek. Ana yemek öncesi Ricotta Peyniri, Kurutulmuş Domates, Kabak Çiçeği Dolması ve Kızarmış Mozzarella Peyniri’nin servisiyle çiftler adeta “Aşk Bahçesi”nde bir lezzet yolculuğuna çıkarken; Izgara Kuşkonmaz ve Kavrulmuş Kremalı Patates eşliğinde servis edilecek Sous-vide Sığır Bonfile “Kalbe Giden Yol” için en lezzetli seçim olacak.“Çiçek Kokulu Aşk” temasıyla servis edilecek Melissa Çaylı Kek ise sevgililerin damaklarına son tatlı dokunuşu yapacak. Bir şişe ev yapımı şarabın dahil olduğu The Globe Restaurant’taki iki kişilik Sevgililer Günü menüsünün fiyatı KDV dahil 490 TL.

    “Mr. & Mrs. Konaklama Paketi” ile romantizm gün boyu sizinle…

    Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü Hilton kalitesinde konaklayarak geçirmek isteyen çiftlere “Mr.&Mrs. Konaklama Paketi” ile romantizmi gün boyunca yaşamaya davet ediyor. 14-17 Şubat tarihleri arasında kullanılabilecek, Taksim Süitte iki kişi tek gecelik konaklamayı kapsayan romantik konaklama paketini seçenler, Mr. & Mrs. Spa bakım uygulamaları ile aşklarını ve bedenlerini de tazeleme fırsatı bulacaklar.

    85 m2’lik Taksim Süit, zeminden tavana kadar uzanan camları, İstanbul Boğazı ve tarihi yarım adayı kapsayan panoramik manzarasıyla Sevgililer Günü’nde aradığınız romantizmi çok özel bir atmosferde sunuyor. Tek yatak odalı Taksim Süit; cumbalı salonu, 2 banyosu ve ayrı giyinme odasıyla ferah bir kullanım alanına sahipken; hafif kahvaltı ve gün boyu sunduğu ikramlarıyla ayrıcalıklı bir çalışma ortamı yaratan Executive Lounge’a erişim imkanı da veriyor.

    Hilton İstanbul Bomonti’nin, World Luxury Spa Awards’dan iki önemli ödüle sahip, Avrupa’nın en büyük eforea Spa’sının Sevgililer Günü’nde aşkınızı yenilemeniz için sunduğu ‘’Mr. & Mrs. Spa Bakımı’’, özel Couple Spa süitinin sauna ve buhar odalarında rahatlama ile başlıyor. Vücudun iyice arınmasını sağlayacak kese köpük bakımının dahil olduğu hamamın ardından çiftlere rahatlatıcı ve gevşetici Aromaterapi masajı yapılıyor. Temizleyici Mini Cilt Bakımı ile cildin rahatlanması sağlandıktan sonra sıra Ayak Onarıcı Ped uygulamasına geliyor. Adeta tepeden tırnağa yapılan uygulamaların ardından çiftler romantik bir atmosferde meyve ve şarap ikramı ile dinlenmeye bırakılıyor. Mr.&Mrs. Konaklama Paketi dâhilinde çiftlere ücretsiz sunulan Mr.&Mrs. Spa bakım uygulamaları, konaklama paketini tercih etmeyen ancak sevgilisiyle aşkını ve bedenini tazelemek isteyenlere de açık.

    Taksim süitte bir gecelik iki kişi konaklamanın ve Spa bakım uygulamalarının dahil olduğu Mr.&Mrs. Konaklama Paketi 290 EURO+KDV; çift olarak konaklamasız alınacak Mr.&Mrs. Spa bakım uygulamasının fiyatı ise 990 TL.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.