DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yaz Akdeniz’i tanımak isteyenlere alternatif: Cruise turları

    Bu yaz Akdeniz’i tanımak isteyenlere alternatif: Cruise turları
    02.03.2019
    A+
    A-

    Yılın soğuk kış aylarının yavaş yavaş geride kaldığı bugünlerde artık tatilciler yüzünü güneşe doğru çevirdi ve yaz tatilinin hayalini kurmaya başladı. Her yıl favori tatil bölgelerine yenileri eklense de, masmavi denizi, pırıl pırıl kumsalları ve sıcak insanları ile Akdeniz ilk sıradaki yerini hiç kaybetmiyor. Türklerin en çok tercih ettiği ülkeler olan İspanya, Fransa ve İtalya gibi Akdeniz ülkelerini gezmek için ise hem uzun zaman, hem de iyi bir bütçe ayırmak gerekiyor. İşte bu noktada cruise turları tatilciler için oldukça iyi bir çözüm sunuyor.

    Akdeniz’in mavi sularını Cruise Turları ile keşfedin
    Akdeniz cruise turları genellikle 3 – 7 – 10 gün arasında bir süreyi kapsıyor. Daha çok İtalya ve İspanya’dan hareket eden turların, İstanbul’dan uçuş düzenlemesini de yine cruise firmaları üstleniyor. Bu sayede aslında tüm ulaşım konusunun çözümü de yine tercih edilen firma tarafından hazırlanarak tatilciye kolaylık sağlanması amaçlanıyor.

    Cruise turlarında tatilcilerin en rahat ettiği konulardan birisi ise, valiz toplama derdine düşmeden birkaç ülke görme imkanı. Akdeniz cruise turlarında yemeklerin de Türk damak tadına yakın olması sayesinde adeta odadan çıkmadan birçok ülkeyi görerek hem dinlenme, hem de eğlenme imkanı doğuyor. Farklı deneyimler arayan gezginleri de her sabah, gemiden inip gönüllerince keşfedebilecekleri başka bir ülke karşılıyor. Üstelik birçok farklı ülkeyi ziyaret ederken, hep tanıdığınız kişilerle ve Türkçe rehberlik hizmeti ile gezmek de avantajlı bir tatil sağlıyor. Cruise gemilerinde tam pansiyon konaklamanın yanında gün boyunca gidilebilecek kafe barlar ya da gemide bulunan kişiler için animasyonlar da devam ediyor. Cruise turu seçerken yukarıdaki özellikleri kapsayıp kapsamadığını, ekstra ne tür hizmetler sunduğunu incelemek gerekiyor.

    3 gecelik konaklamalarda kişi başı fiyatlar 1600 TL’den, 7 gecelik turlarda 3250 TL’den başlıyor. Cruise tatil hizmeti veren birçok şirket bulunuyor ve bu da beraberinde birbirinden farklı rotalar, birbirinden farklı gemi özelliklerini getiriyor. Bu noktada tatilcinin tercih edeceği tatil gemisini ve görmek istediği ülkeleri belirleyerek doğru satın almayı gerçekleştirmesi bekleniyor.

    Cruise turlarının her birini tek platformda toplayan cruiseplanet. com. tr hem rotaları, hem gemi özellikleri, hem de fiyatları aynı ekranda gösteren bir cruise turu kıyaslama platformu. Verimli ve güzel bir tatil geçirmek için öncelikle doğru tatili satın almak gerekiyor. Bu yaz Akdeniz’i farklı bir cepheden görmek isterseniz cruiseplanet. com. tr sitesini inceleyebilir ve size uygun bir Akdeniz gemi seyahati seçebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.