DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yaz solait ile doğal bronzluk

    Bu yaz solait ile doğal bronzluk
    22.05.2018
    A+
    A-

    Bronzlaşırken doğallıktan ödün vermeyenlerin markası Solait; koruyuculardan, bronzlaştırıcılara ve güneş sonrası bakım ürünlerine kadar kadar geniş ürün yelpazesiyle her cilt tipine uygun alternatifler sunuyor.

    Yaz aylarında güneşin yıpratıcı özelliklerine karşı geliştirilen özel formülü ile Solait serisi değerli cildinizi koruyor ve etkisi uzun süre devam eden doğal bir bronzluk sunuyor. Sadece Watsons mağazalarında ve www. watsons. com. tr adresinde satışa sunulan Solait ürün ailesinden koruyucular, güneşin zararlı ışınlarına karşı maksimum bir koruma kalkanı oluştururken bronzlaştırıcılar ise cildinizi yıpratmadan hayalinizdeki doğal görünümlü tene sahip olmanıza yardımcı oluyor.

    Solait ile doğal görünümlü bir bronzluğa ulaşmak çok kolay

    Cilt üzerindeki zararları etkileriyle bilinen UV (Ultraviyole) ışınlarına karşı geliştirilen özel formülü sayesinde Solait, cilde zarar veren serbest radikallerin etkisini azaltıyor. İçeriğindeki E vitamini ve 24 saat nemlendirici kompleks olan Aquarich® ile de cilde derinlenemesine bir bakım yapıyor.

    Düzenli kullanımlarda güneşin en çok sakınılan etkisi erken yaşlanma belirtilerini de önleyen Solait, nemi ciltte tutarak kurumalardan kaynaklanan çatlamaları engellemeye yardımcı oluyor.

    Yüksek koruyucu özelliğe sahip 50+ Solait Kids ürünü ise hassas ve beyaz ciltleri nedeniyle güneş ışıklarından en çok etkilenen bebek ve çocuklar için koruma sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.