DOLAR 32,5707
EURO 34,9118
ALTIN 2426,465
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yaz yolculukların uğrak noktası: eat.stop

    Bu yaz yolculukların uğrak noktası: eat.stop
    05.06.2017
    A+
    A-

    İstanbul-İzmir arasında seyahat edenler için mola noktası olmanın ötesinde bir deneyim sunan eat.stop, 7/24 hizmet sunuyor.

    Seyahat edenlere hem market hem de yeme-içme için farklı alternatifler sunan eat.stop; iş veya tatil amaçlı yola çıkanlara, ağır vasıta sürücülerine, otobüs ve tur firmalarının yolcularına Orhangazi’de keyifli bir mola imkânı sunuyor. Hızlı servisin yanı sıra kaliteli hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyan eat.stop, yolcuların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

    İstanbul-İzmir arasında yapımı devam eden otoyol üzerinde 7/24 hizmet veren eat.stop, yöresel tatlardan dünya mutfaklarına kadar uzanan zengin menülerinin yanı sıra açık büfe kahvaltı da sunuyor.

    eat.stop’da yer alan taş fırın, makarna istasyonu, ızgara, açık büfe, kızartma gibi farklı yemek tercihlerinin sunulduğu alanda, Bursa’ya özgü lezzetlere ek olarak Karadeniz pidesi, Edirne ciğeri gibi Türkiye’ye özgü tatlar da yer alıyor. Sulu yemek, ızgara, makarna, pide, lahmacun, salata ve zeytinyağlı seçeneklerini zengin tatlı menüsüyle tamamlayan eat.stop’da lezzetli atıştırmalıklar, sandviç çeşitleri ve unlu mamulleri de bulmak mümkün.

    Girişte yer alan ve 7/24 hizmet veren Cafe Corner ise konuklara tost, kahvaltılıklar, wrap, pasta ve tatlı çeşitleri sunuyor.

    eat. stop marketi yöreselliğiyle dikkat çekiyor!

    Ağırlıklı olarak yerel ürünlere odaklanan markette; organik reçeller, salça ve Orhangazi’nin turşu üretimiyle ünlü Gedelek Köyü’nden turşulara ek olarak Gemlik’ten taze toplanıp ön haşlama sistemi ile satışa sunulan enginarlar öne çıkan özel ürünler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.