DOLAR 32,5575
EURO 34,901
ALTIN 2436,392
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yıl Annelere en güzel hediyeler E-Ticaret’ten!

    Bu yıl Annelere en güzel hediyeler E-Ticaret’ten!
    09.05.2020
    A+
    A-

    Anneler Günü yaklaşırken mevcut karantina sebebiyle herkes e-ticaretten alışverişe yöneliyor.  Anneler Günü’ne kısa bir süre kala internette hediye fikirleri ve önerileri araştırılıyor. Corona virüs nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma yasağı olmasından dolayı bu yıl elektronik ortamdan alınacak hediyeler eskisinden daha çok revaçta.  Muhafazakar giyimin kalitesi ile öncü markalarından biri olan Zühre’yi tercih ederek de e-ticaret sitesi aracılığı ile hediyenizi en kısa sürede adrese gönderebilirsiniz.

    YÜZLERCE HEDİYE SEÇENEĞİ, YENİ SEZONDA İNDİRİM AVANTAJIYLA SUNULDU

    Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, “Anneler Günü’nde annelerimiz ile sevgimizi ve hediyelerimizi paylaşmak geleneksellleşti. Bu yılki mevcut karantinadan dolayı Anneler Günü için mağazalarımızdan da sosyal mesafe kuralları uyarınca alışveriş yapabiliyorlar, bir de bu yıl Anneler Günü sürprizi olarak  online’da e-ticaret hizmeti vermeye başladık. Yüzlerce hediye seçeneğini en özenli sunumlarla hazırladık. Anneler Günü’nde, yeni sezonda da geçerli olmak üzere yüzde 15 indirimimiz bulunuyor. Bu özel gün için hayatımızdaki en değerli kişilerin başında gelen Annelerimize küçük bir hediyemiz oldu. Muhafazakar giyimin kaliteden ödün vermeyen, zamansız tasarımlar sunan markası Zühre olarak ikili takımlardan çantalara, eşarplardan tuniklere kadar hediye olarak alınabilecek pek çok alternatifi bir arada sunuyoruz”  dedi.

    TUNİKLER HER ZAMAN GÖZDE, KOMBİNLERDE “İKİLİ TAKIM”LAR FAVORİ!

    Annelerin gün içerisinde koşturmacasına şık detaylı ikili parçalarla karşılık veren Zühre, gündüzden akşama kadar tüm saatlerinizde size ve sevdiklerinize eşlik edecek en rahat ve kaliteli ürünleri artık zuhre online üzerinden de satışa sunuldu. E-ticaret’in kolaylığı ile siparişiniz en kısa sürede sevdiklerinizin dolabında yerini alıyor. Size de sevgiyi en güzel sözlerle paylaşmak kalıyor. Toprak tonlarından pastel renklere kadar pek çok modeli Zühre farkıyla taşımak isteyen annelerin kombinleri ışıltılı, modern ve aksesuarda en şık detaylarla zenginleştiriliyor.

    EŞARPLARLA UYUMLU STİLİN ÖNCÜSÜ

    Annelerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında yine eşarplar geliyor. Zühre koleksiyonlarında eşarplar tasarımın, kumaşla uyumu ile yeniden yorumlanıyor. İster monokrom stile isterseniz de pastel tonlara eşlik edecek eşarplar ile annenize en yakışacak kombinleri tamamlayabilirsiniz. Örtünmeden, boyun aksesuarına ya da çanta süslemeye kadar pek çok alanda şık ve rahat kullanım sunan eşarplar uyumlu bir stilin başlangıcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.