DOLAR 32,5266
EURO 34,9804
ALTIN 2435,15
BIST 9773,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yıl en çok mor ve yeşil güneş gözlüğü aradık

    01.11.2017
    A+
    A-

    Atasun Optik, 2017 yılı güneş gözlüğü trendlerini açıkladı. Atasun Optik web sitesi verilerine göre hazırlanan analize göre 2017’de erkekler kadınlara oranla daha fazla güneş gözlüğü satın aldı, son dönemde revaçta olan renkli camlardan en çok mor ve yeşil güneş gözlüğünün aranması dikkat çekti.

    Atasun Optik, online alışveriş sitesi www. atasunoptik. com. tr verilerine göre hazırladığı 2017 yılı güneş gözlüğü analizinde ilginç sonuçlar yer aldı. 2017 yılında en çok aranan model, marka ve içeriklerin yer aldığı analiz raporunda, geçtiğimiz yaz aylarında da trend olan aynalı güneş gözlüklerinin bu yaz yine revaçta olduğu görüldü.

    Güneş gözlüğünde renk tercihleri değişti

    Verilere göre; 2017, renkli camlı güneş gözlüklerinin yükselişe geçtiği bir dönem, renkler arasında öne çıkanlar ise mor ve yeşil oldu.

    Her ne kadar moda her yıl farklı çerçeve ve modelleri karşımıza çıkarsa da Google’da yüz şeklimize göre güneş gözlüğü modellerini aramayı da ihmal etmedik.

    En fazla güneş gözlüğü erkekler tarafından alındı

    Atasun Optik, cinsiyet bazında yapılan satışları da inceledi. Verilere göre 2017 yılında en fazla güneş gözlüğü satışının erkek kategorisinde gerçekleştiği görüldü. Bu kategoriyi sırasıyla kadın, unisex ve çocuk kategorileri izledi.

    En çok yuvarlak modelleri aradık

    atasunoptik.com.tr’de en fazla arama yapılan güneş gözlüğü modeli yuvarlak camlı güneş gözlükleri olurken sezonun trendi olan geometrik modeller ve aynalı modeller de arama listelerinde üst sıralarda yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.