DOLAR 32,5043
EURO 34,9621
ALTIN 2435,056
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yılbaşı L’Occitane ile Provence’in ışığını hediye edin!

    Bu yılbaşı L’Occitane ile Provence’in ışığını hediye edin!
    30.10.2017
    A+
    A-

    Yılbaşı alışverişlerine başladığımız şu günlerde L’Occitane, hem kendine hem de sevdiklerine hediye almak isteyenlerin güzelliğine güzellik katacak setlerle vitrinlerini ışıltılarla değiştiriyor.

    Yeni gelen yılın vurgusu “Sağlıklı güzellik” olunca cilt, saç, vücut bakımı ve parfümlerde bu konsept hakim.Baştan çıkaran, ilham veren, yeni yılın kendimizi daha çok düşünmemiz gerektiğini anlatan setlerin içinde 2017’nin arzu nesnesi haline gelen ürünler var.

    L’OCCİTANE’IN EN İYİLERİ
    Provence’in verimli topraklarından ilham alınıp, aslına sadık kalarak hazırlanan, içerisinde L’Occitane’ın En Sevilenürünlerinin seyahat boylarını bulunduranBest Of L’OCCITANE (L’Occitane’nın en iyileri ) bu yıl da çok keyifli.

    Setin içeriğinde; Almond Shower Oil 35 ml, Divine Cream 8 mlTerre de Lumiére EDP 5 mlShea Hand Cream 10 mlAromakoloji Repairing Şampuan 50 ml

    Fiyat: 250 TL ve üzeri alışverişlerde 161 TL değerindeki set sadece 49 TL

    PARFÜMDEN VAZGEÇEMEYENLER İÇİN…
    Provence’de güneş ışınlarının toprağın içinde eridiği eşsiz bir “an”lara verilen “Altın saatler” ismi L’Occitane’nın Terre de Lumiére parfümünü anlatıyor. Zıtlıklarla dolu, sıcak gurme notaların birleştiği, aromatik parfüm, yılbaşı için altın ışıklarını daha parlak vermek üzere Terre de Lumiére Gold Edition serisiyle sunuluyor.

    Terre de Lumiére Gold Edition Parfüm Seti içerğinde;
    Terre de Lumiére Eau de Parfum Festive Limited Edition 90 ml, Terre de Lumiére Shower Gel 250 ml, Terre de Lumiére Body Milk 250 ml, Terre de Lumiére Soap 75 gr. Fiyatı: 617 TL

    Terre de Lumiére Parfüm Seti içerğinde ise Terre de Lumiére Eau de Parfum 50 mlTerre de Lumiére Radiant Balm 30 ml, Terre de Lumiere Soap 75 gr. Fiyatı 364 TL.

    CEDRAT’ IN BAŞTAN ÇIKARICILIĞI…
    Cedrat Parfüm Seti

    Kim ağaçkavununun ferahliğıyla sedir ağacının keskinliğinin canlılığına karşı koyabilir ki? Turunçgilin sert pürüzlü yüzeyi, vitaminlerle dolu içeriği ve canlandırıcı limon özü ile ormanların fısıltısı karışır. Cedrat erkekleri, meyvenin engebeli kabuğunun altında saklanan doğal içeriklerin zenginliği sonucu elde ettikleri sonsuz canlılık ile kendilerini yeniden tanımlarlar. Sağlam, gösterişli, ve Akdeniz sahil kesiminde çok zor bulunmasına karşılık enerji veren özellikleriyle onları canlandırır. Az bulunması ona çekicilik katar.

    Setin içeriği; Cedrat EDT 100 mlCedrat Shower Gel 250 ml Cedrat Soap 100 grCedrat After Shave Gel 30 ml. Fiyatı 378 TL.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.