DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus Star Club sektör paydaşları ile Adana’da İşimin Geleceği Buluşmasıyla bir araya geldi

    Buderus Star Club sektör paydaşları ile Adana’da İşimin Geleceği Buluşmasıyla bir araya geldi

    Buderus Star Club Tanıtım Organizasyonu 19 Eylül 2018 Çarşamba günü HiltonSa Adana‘da gerçekleştirildi. Buluşmada Buderus markası, ürün gamı ve Buderus Star Club ile ilgili birçok konu ele alınırken, dijital dönüşüm ve iş geliştirmeye yönelik bilgiler de paylaşıldı.

    Buderus Star Club bu sene “İşimin Geleceği Buluşmaları Konsepti” ile üyelerini dijitalleşen dünyaya hazırlamayı hedefliyor. Geçmişten günümüze değişen teknolojiler ve müşteri ihtiyacının vurgulandığı bu toplantılarda, üyelerin iş geliştirmede kullanabilecekleri dijital araçlar konusunda da bilgiler veriliyor. Buderus Star Club kapsamında yapılan buluşma 19 Eylül 2018 günü gerçekleştirildi. Sektöre hizmet veren montaj firmalarının katıldığı buluşmada; Buderus markası, ürünleri ve Buderus Star Club ile ilgili birçok konu ele alındı.

    Adana’da gerçekleştirilen buluşmaya yoğun ilgi gösteren Buderus Star Club üyeleri, Buderus yetkilileriyle bilgi alışverişinde bulunup sektördeki gelişmeler hakkında birebir görüşme fırsatı buldu.

    Her Usta Bir Kahramandır etkinliğiyle sektörün uzmanları ile buluştuk

    Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörü için ustalarımızın sadece montaj yapan değil, aynı zamanda son kullanıcıya en kaliteli ve en doğru hizmet vermesini amaçladığımız marka temsilcileri olduğunun altını çizdiğimiz Her Usta Bir Kahramandır etkinliğinde Ufuk Özkan sunumuyla katılımcılarımızla keyifli vakit geçirdik. İki etaptan oluşan yarışma sonucunda yarı-finalist ve finalistler ödüllerini kazandı. Buderus Star Club kapalı Facebook grubunda yapılan yarışmayla meslekteki kaçıncı yılları olduğunu en etkili şekilde anlatan Star Club üyemiz ise sürpriz bir hediye kazandı.

    Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star Club

    Buderus Star Club, sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club sistemiyle üyelere birçok avantaj ve ayrıcalığın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.