DOLAR 32,5669
EURO 34,7563
ALTIN 2491,436
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus Star Club Yıldızları Amsterdam’da başarılarını kutladı

    Buderus Star Club Yıldızları Amsterdam’da başarılarını kutladı

    Buderus, 2018 yılında Buderus Star Club’ta en başarılı 10 iş ortağı için 13-15 Eylül 2018 tarihlerinde Amsterdam’a teşvik seyahati düzenledi. Seyahat kapsamında Deventer’de bulunan Buderus fabrikası da ziyaret edildi.

    Buderus, 2018 yılında Buderus Star Club’ta ki büyük başarılara imza atan iş ortakları ile Amsterdam’a teşvik seyahati düzenledi. Buderus Star Club üyeleri ile birlikte Deventer’de bulunan Buderus fabrikası ziyaret edildi. Ayrıca düzenlenen çalıştayda 2018 yılındaki başarılar ve 2019 yılındaki planlar değerlendirildi.

    2 gece, 3 gün süren seyahatte panoramik şehir turuna katılan Buderus Star Club Yıldızları keyifli dakikalar yaşadı. Çeşitli takım çalışmalarıyla renklenen organizasyon bir gala yemeğinin ardından sona erdi.

    Buderus Star Club kazandırmaya devam ediyor!

    Buderus yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen seyahatte, üyeler pek çok konuda yöneticiler ile fikir alışverişinde bulunma şansını yakaladı. Ayrıca, Buderus fabrikası ziyareti ile ürünler ve üretim hakkında detaylı bilgiler de Buderus Star Club üyeleri ile paylaşıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.