DOLAR 32,4938
EURO 34,8174
ALTIN 2489,042
BIST 9537,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus yetkili bayileri başarılarını Paris’te taçlandırdı

    Buderus yetkili bayileri başarılarını Paris’te taçlandırdı

    Buderus, 2017 yılında başarılı olan yetkili bayileri için 5-7 Nisan 2018 tarihlerinde Paris’e teşvik seyahati düzenledi. Seyahat kapsamında Fransa Drancy’de bulunan Bosch fabrikası ziyaret edildi.

    Buderus, 2017 yılında pek çok başarıya imza atan yetkili bayileri ile Paris’e teşvik seyahati düzenledi. Keyifli anların yaşandığı seyahatte yetkili bayiler ile birlikte Drancy’de bulunan Bosch fabrikası ziyaret edilerek, çalıştaylar ile 2017 yılındaki başarılar ve 2018 yılındaki planlar değerlendirildi.

    2 gece, 3 gün süren seyahatte Paris’in tarihi mekanlarını ziyaret eden Buderus Yetkili Bayileri keyifli dakikalar yaşadı. Çalıştaylar ve çeşitli takım çalışmalarıyla renklenen seyahat programı keyifli bir gala yemeğinin ardından sona erdi.

    Buderus’un Yetkili bayi kanalı başarılarını Paris’te kutladı!

    Buderus yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen seyahatte, yetkili bayiler pek çok konuda yöneticiler ile fikir alışveriş bulunma şansını yakaladı. Bosch fabrikası ziyareti ile Fransa pazarı hakkında detaylı bilgiler alan Buderus Yetkili Bayileri, şehir merkezinde gerçekleştirilen takım aktiviteleri ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.