DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bugün yıldız gibi parlayan bir Beyoğlu var

    Bugün yıldız gibi parlayan bir Beyoğlu var
    24.01.2019
    A+
    A-
    Beyoğlu’nda görev yapan okul müdürleri ile bir araya gelen Başkan Demircan, “Bugün geldiğimiz noktada yıldız gibi parlayan bir Beyoğlu var. Gözümüz, gönlümüz, kalbimiz hep Beyoğlu’nda oldu ve bundan sonrada böyle olacak.” dedi.
    Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 31 Mart 2019 da görevi sona erecek olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan için Vefa Programı düzenledi. Beyoğlu Öğretmen Evinde gerçekleştirilen programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’ın yanı sıra ilçede görev yapan okul müdürleri katıldı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının birinci dönemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı programda, Başkan Demircan’a eğitime verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi.
    BUGÜN YILDIZ GİBİ PARLAYAN BİR BEYOĞLU VAR
    Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 15 yıl içerisinde gurur duyulacak işlere imza attıklarını belirterek, “Okullar ve çocuklar için yaptıklarımız bizi hep zinde tuttu. Çünkü yaptığımız işin anlamı oldu. 15 yıl içerisinde bizleri mutlu eden ve gurur duyacağımız işleri yapmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etti. Bir siyasetçi sadece yol yaparak bu başarıyı ede edemez. Beyoğlu’na 10 bin yeni esnaf kazandırmışız, 50 bin yeni yatak kazandırmışız. 134 bin kişiye iş bulmuşuz. Çocuklara daha iyi eğitim imkanları sunmak için çalışmalar yapmışız. Kefken Kampından Kültür gezilerine, kültürel ve sanatsal etkinliklerden sportif faaliyetlere kadar her alanda çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkı sunmuşuz. Özetle hayatı değiştirmeye çalışmışız. Bunların hepsi bir bütün. Bunu hep birlikte başardık. Bugün geldiğimiz noktada yıldız gibi parlayan bir Beyoğlu var. Gözümüz, gönlümüz, kalbimiz hep Beyoğlu’nda oldu ve bundan sonrada böyle olacak.” dedi.
    “HİÇBİR ZAMAN ‘YOK’LA KARŞILAŞMADIK”
    Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ise “Ahmet Başkanımla beş yıldır beraberiz. Özellikle ilk geldiğim zaman başkanımızla olan diyaloglarımız, muhabbetlerimiz, konuşmalarımız, bazı değerlendirmelerimiz dışarıdan Beyoğlu’na gelen birisi olarak bizim için çok anlamlıydı. O dönemde başkanımız hiç tereddüt etmeden birikimini ve tecrübesini bizlerle açık yüreklilikle paylaştı. Ben kendisine müteşekkirim. Bizim dar zamanımızda, bizim bir kısım sorumlulukları üstlenmek olduğumuz süreçte gücümüz oldu. Ondan sonraki aşamada da okullarımızla alakalı konularda her zaman talep ettiğimiz ne olduysa karşılığını bulduğumuz bir süreç yaşadık. Hiçbir zaman ‘yok’la karşılaşmadık. Bizler burada belediye ve Milli Eğitim olarak güzel bir uyum yakaladık. Fiziki yapı olayın bir boyutu, sosyal etkinlikler ve eğitime yönelik farklı çalışmalarla hep birlikte yürüdük. Başkanımızı sevdik. Başkanımızla olmak bizim için bir ayrıcalık ve güzel bir anı oldu. Biz sizi umulmayacağız. İnşallah sizde bizleri ve Beyoğlu’nu unutmazsınız.” ifadelerini kullandı.
    “BİZE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİNİZ”
    Başkan Demircan ile ilgili bir anısını anlatan Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu Müdürü Yener Şarkoğlu, “2008 senesinde Muhammet Karaca’da Öğretmenler Günü kutlaması var, bütün müdürler orada, kaymakam bey orada siz oradasınız. Güner Akın Lisesinden bir öğrenci şiir okumaya çıktı. Birinci kıtayı okudu ikinci kıtayı okurken durdu ve gülüşmeler oldu. Siz hemen sahneye çıkarak özel kalem müdürünüze talimat vererek ‘Güner Akın’a gidip şiiri getirin. Biz burada bekliyoruz onu dinleyeceğiz’ dediniz. Eğer o çocuğu şiiri okuyamadığı için gönderseydik o çocuk bir daha toplum karşısına çıkamayacaktı. Bu davranışınızı hiç unutmuyorum, bize çok şey öğrettiniz.
    AHMET MİSBAH DEMİRCAN İSMİ OTUZ YIL SONRADA HATIRLANACAK
    Hüviyet Bekir İlkokulu Müdürü Müslim Çeven, “Siz artık bizim belediye başkanımız olmayacaksınız ama sizin gönlümüzdeki yeriniz ayrı. Okul müdürlüğü yaparken okulumuzda doğalgaz olmadığı için kömürlüydü ve Suriri İlköğretim Okulunun kömürleri hep bizim okulun bahçesine dökülüyordu. Biz sizinle okullarda temizlik yapılabildiğini öğrendik. Otuz yıl sonra Ahmet Misbah Demircan ismi söylendiğinde sizin dokunduğunuz her insanda gülümseme oluşacak ve o güler yüzü de herkes hatırlayacak.”
    OKULUMUZA SİZLERİN SAYESİNDE ÇOK ŞEY KAZANDIRDIK
    Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi Müdürü İzzet Başyurt, “Ben Beyoğlu’nun yerlisiyim ve en eskilerinden birisiyim. Hayatımın büyük bir bölümü hep Beyoğlu’nda geçti. Okulumuza sizlerin sayesinde çok şey kazandırdık. Yapısal olarak çok şey kazandırdınız. Bunun Dışında Beyoğlu’nda geçmişten bugüne kadar olan değişimi yakından takip eden birisiyim ben.”
    YURTİÇİ ÇALIŞMALARIMIZA SİZİN REHBERLİĞİNİZDE BAŞLADIK
    Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Yelek, “11 yıl içinde desteğimizi fazlaca hissettim. Bizim okulumuz pilot okul olarak kurulmuştu. Bugün 11.yılına geldi ve 11 yılda şuanda Türkiye’de bin 410 İmam Hatip Lisesi arasında ilk üçün içerisine girdik. Yurtiçi ve yurtdışında yaptığımız çalışmalarımız, eğitim öğretim faaliyetlerimizde sizin bizim yanımızda olduğunuzu fazlaca hissettik. Yurtiçi çalışmalarımıza sizin rehberliğinizde başladık. Bizim gibi devlet okullarının bu kadar performansla güzel neticelere ulaşabilmesi iyi rehberliklerin sağlanmasıyla olur. Ben bu süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz her türlü desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
    “OKULLARA VERDİĞİNİZ DESTEKLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”
    Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Adnan Fırat, “Ben 25 yıldır burada öğretmenlik yapıyorum. Ben sizden önce belediyeden herhangi bir şey görmüyorduk. Siz şimdi sizden sonrakilere ağır bir yük yüklediniz. Okullara verdiğiniz tüm destekler için çok teşekkür ederim.”
    Beyoğlu Ram Müdürü Levent Öncel, “Rehberlik Araştırma Merkezi için teşekkür ederiz. Açılıştaki destekleriniz için sağ olun var olun.”
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.