DOLAR 32,5959
EURO 34,7975
ALTIN 2494,393
BIST 9457,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka sevgi gününe anlam katıyor 

    Buka sevgi gününe anlam katıyor 
    04.02.2019
    A+
    A-
    Sevdiklerine ne alacağına bir türlü karar veremeyenler için en anlamlı ve uygun hediyeleri bir araya getiren Buka, sunduğu hediye seçenekleriyle evini yenilemek isteyen veya evlilik hazırlığı yapan çiftlerin sevgi gününü daha da özel kılıyor. Yılın en romantik günü 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden güzel ve farklı hediyeleri keşfetmek isteyenlere özel alternatifler sunuluyor. Sevgililer Günü’nde aşkını tazelemek isteyenlere mumluklardan, yastıklara, çiftler için özel tasarlanan koltuklara kadar çok sayıda seçenek Buka’da yer alıyor.
    Bay ve Bayan Bee aşkı temsil ediyor
    Karakteristik çizgilerle mimari tasarıma vurgu yapan ve simetrik bir görüntü oluşturan Bay ve Bayan Bee, her yerde çift olan sevgilileri temsil ediyor. Vücut ölçülerine göre ergonomik konforu sağlamak amacıyla farklı oturma genişlikleri sunan koltukların ikili ve üçlü kanepe alternatifi de bulunuyor.
    Kokusuyla büyülüyor
    Özel kokulu mumlarıyla Sevgililer Günü’nde sevdiklerini etkilemek isteyenlere birbirinden farklı mumluk alternatifleri de sunan Buka, farklı renk ve kokulardaki mumlarıyla sevdiğiniz için şık bir hediye olacak. Buka’nın aynı zamanda kırmızı, yeşil, gümüş ve altın renkli mumlukları da bu özel gün için tercih edilebilir.
    Kış akşamlarını ısıtan yastıklar
    Buka’nın geometrik, düz ve sade modellerin öne çıktığı dekoratif yastık koleksiyonu, soğuk kış akşamlarında sevgililer için ideal bir hediye. Geniş renk ve desen seçenekleriyle her eve uyum sağlayabilen yastıklar, her tarzdaki ev dekorasyonuna hitap ediyor. Yastıklar ve mobilya ürünleri enflasyonla mücadele kapsamında Şubat ayı sonunda kadar yüzde 20 indirimle satışta olacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.