DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa Greenery yeşili ile baharı evlere taşıyor

    Buka Sofa Greenery yeşili ile baharı evlere taşıyor
    19.05.2017
    A+
    A-

    Yeni başlangıçları simgeleyen Greenery yeşili, Pantone tarafından bu yılın rengi seçildi. Sarı ve yeşilin karışımı taze bir renk olarak tanımlanan bu rengi modadan dekorasyona kadar her yerde göreceğiz. Yenilenme ve tazelenmeyi simgeleyen Greenery rengini dekorasyonda kullanarak hem ruhunuza hem de evinize canlılık katabilirsiniz.

    Bahar aylarının gelmesiyle birlikte baharın enerjisini ve tazeliğini evlerine yansıtmak isteyenler bu senenin rengi Greenery tonlarıyla evlerini yeniliyor. Sakinleştirici ve dinlendirici bir etkisi bulunan yeşil renk tonları kullanıldıkları mekânlarda içsel dinginlik ve tazelik hissi yaratıyor. Doğayla birlikte yeni başlangıçları da temsil eden Greenery yeşili yaşam alanlarına doğal ve ferah bir tarz kazandırmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

    Yazlıklara yeşil-beyaz renkler
    Logosu ve kurumsal rengi yeşil olan Buka Sofa, bahar aylarında yenilenme ve tazelenmeyi simgeleyen Greenery modasında uygun önerilerde bulunuyor. Buka Sofa Tasarım ve Proje Müdürü Hans Stöger; “Bu sene, yeşilin birbirinden farklı tonları birçok alanda karşımıza çıkıyor. Tek bir yeşil rengi kullanmak yerine farklı yeşil tonlarını bir arada kullanmak mekanlara derinlik katıyor. Örneğin; çimen yeşili ve zümrüt yeşili birlikte çok uyumlu bir dekorasyon yaratabilir. Oturma odası, yatak odası, mutfak gibi kullanım yerine göre yeşil renkle birlikte altın varak, ceviz ve kestane renkleri kullanılarak güzel bir uyum yakalanabilir. Yine yazlıklar için yeşil-beyaz renklerin tercih edilmesi daha ferah mekanlar yaratılmasına yardımcı olur” dedi.

    Güven duygusunu mekanlarında yaşamak isteyenlere
    Heyecan duygusunu azaltan yeşil renk bu yıl mekanlarında huzuru bulmak isteyenlerin tercihi olacak. Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlatıcı etkisi olan yeşil renk ve tonları, dekorasyon için iç mekanlarda kullanıldığında iyileştirici bir his yaratıyor. Evinizde ya da iş yerinizde kullanacağınız yeşil tonlarında olan aksesuarlar ile kendinizi yeşil rengin güven duygusuna teslim edebilirsiniz.

    Kişiler düşünebilmek için zihinsel ve duygusal olarak uygun ortamlar arar. Bu nedenle yeşil ve tonları yatak odaları için uygun bir renk olarak kabul edilir. Yatak odasında düzeni ve sadeliği arayan kişiler yeşil renk aksesuarlar ve dekoratif yastıklar ile aradıkları tazeliği bulabilirler.

    Farklı kumaş renkleri ile kendi bahar tarzınızı oluşturun
    Mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa, evlerini küçük değişiklerle yenilemek isteyenlerle zengin kumaş çeşitleriyle birçok seçenek sunuyor. Buka Sofa’da koltukların modelini değiştirmeden, kılıfları değiştirerek bahar havasını yakalamak mümkün oluyor. Buka Sofa’da yer alan, değdiği her şeye doğallık ve tazelik katan Greenery renkli kılıf ve aksesuarlar ile yılın modasına uyum yakalanıyor ve evler yenileniyor. Buka Sofa’da yeşilin tüm tonlarıyla bu senenin modasına ayak uydurarak kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.