DOLAR 32,5252
EURO 34,8867
ALTIN 2438,411
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’dan misafirsever koltuk ve kanepeler

    Buka Sofa’dan misafirsever koltuk ve kanepeler
    26.08.2017
    A+
    A-

     Evinde oda sayısı az olup misafirlerine ayrı bir oda ayıramayan kişilerin en büyük sorunu konuklarına yatabilecekleri rahat bir yer sunmak. Buka Sofa günümüzün hızlı yaşam koşullarına ayak uyduran konforlu ve pratik koltuk ve kanepeleri ile bu duruma çözüm olup, misafir ağırlamayı sorun olmaktan çıkarıyor.

    Modern stil ev dekorasyonunun vazgeçilmez öğesi olan konforlu koltuk ve kanepeler artık modüler birçok özelliği de içinde barındırıyor. Buka Sofa’nın Nokta ve Ada serisi koltuk/kanepeleri konfor ve modülerliği bir arada sunarak, küçük boyutlu evlerdeki yatak sorununa çözüm getiriyor.

    Tek kişilik yatak sorununu “Nokta” layan koltuk

    Buka Sofa’nın nokta kadar yer kaplayan tek kişilik koltuğu hem size hem misafirlerinize aradığınız konforu sunuyor. Kendiniz için bir dinlenme alanı yaratan Nokta serisi; konuklarınız için de yatak sorununu noktalıyor. Sağlam iskelet mekanizması sayesinde tek kişilik koltuktan yatağa dönüşerek misafirinizin rahatlıkla uyuyabilmesine olanak kılıyor. Yerden tasarruf sağlayarak yatağa dönüşen koltuk ve kanepelerin yarattığı görsellik sorununu da ortadan kaldıran Nokta; fonksiyonellik ve estetiği bir arada sunuyor.

    Dört yanı fonksiyonellikle çevirili “Ada” kanepe

    Kanepe formundan kolay bir şekilde çift kişilik yatağa dönüşen Ada; ultra fonksiyonellik sunan özellikleriyle ön plana çıkıyor. Hayatını çözüm odaklı yaşayanların tercihi olan Ada koleksiyonu hem rahat bir kanepe hem de misafirleriniz için davetkar bir yatak tasarımı sunuyor. İki farklı ölçüye sahip Ada koleksiyonu, kollarında sunduğu deri ve kumaş alternatifleriyle mobilyadaki standartlaşmayı da ortadan kaldırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.