DOLAR 32,5203
EURO 34,7903
ALTIN 2418,993
BIST 9760,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’dan yüzde 20 indirim kampanyası

    Buka Sofa’dan yüzde 20 indirim kampanyası
    08.11.2017
    A+
    A-

    Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa; hayallerinizdeki salonları uygun fiyatlarla döşeme imkânı sunuyor. 15 Kasım’a kadar Buka Sofa mağazalarından alışveriş yapanlar tüm mobilyalarda yüzde 20 indirim ve ikinci kılıfa yüzde 40 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Buka Sofa mobilya ürünlerine online alışveriş üzerinden sahip olmak isteyenleri ise yine yüzde 20 indirim imkânı bekliyor.

    Evlerini özgür ve renkli döşemek isteyenler için modüler ve fonksiyonel alternatifler sunan Buka Sofa; tüm mobilyalarda geçerli olan yüzde 20 indirim ile mobilya alışverişinde büyük bir avantaj sağlıyor. Değiştirilebilir kılıf seçenekleriyle hayatları kolaylaştıran marka, ikinci kılıfa yüzde 40 indirim imkânı ile de dekorasyonda renk değişimini seven kullanıcılarını mutlu ediyor.

    Fonksiyonellik ve uygun fiyat bir arada

    Buka Sofa’nın odaların her yerine uyum sağlayabilen modüler koltuk/kanepeleri ile bir araya gelen mermer,cam ve ahşap detaylı mobilyaları salonların tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Günümüzün hızlı yaşam şartlarına ayak uyduran fonksiyonel mobilyaları her bütçeye uygun üreten Buka Sofa, özel indirimi ile daha da ekonomik fiyatlar sunuyor. Koltuk, kanepe, masa, sandalye, konsol, sehpa gibi farklı ürün gruplarında geçerli olan yüzde 20 indirim tüm Buka Sofa mağazalarında 15 Kasım’a kadar geçerli iken online sitede de aynı avantaj devam ediyor. Değişim mevsimi sonbaharda koltuk ve kanepelerinin kılıflarını değiştirmek isteyenler de yine kampanyanın sunduğu ikinci kılıfa yüzde 40 indiriminden yararlanabiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.