DOLAR 32,5865
EURO 34,795
ALTIN 2512,086
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’nın yeni mağazası Bodrum’da açıldı

    Buka Sofa’nın yeni mağazası Bodrum’da açıldı
    28.06.2017
    A+
    A-

    8 milyon Euro yatırımla kurulan mobilya markası Buka Sofa, Türkiye’de mağazalaşma atağına yeni mağazalar açarak devam ediyor. Fonksiyonel, rahat ve dinamik marka yapısını mağazalaşma sürecine de taşıyan Buka Sofa’nın yeni mağazası; açılışa özel kampanyalarla Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nde hizmete girdi.

    Geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilk mağazasını açan Buka Sofa, büyüme stratejisini devam ettirerek İstanbul ve İzmit’ten sonra Bodrum’da da yeni bir mağaza açtı. Değiştirilebilir kılıf sistemiyle öne çıkan Buka Sofa, koltuk takımlarından, yemek takımlarına, sehpa, puf ve dekoratif aksesualardan yastıklara kadar inovatif bir anlayışla ürettiği geniş ürün yelpazesi ile artık Bodrumluların da hizmetinde.

    Buka Sofa’nın yatırımlarıyla ilgili konuşan Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; “Yeni faaliyete başlayan bir marka olarak hem İstanbul’daki mağazamız hem de diğer illerde geliştirdiğimiz işbirlikleriyle sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. Temmuz ayında İzmir’de, sonbaharda Adana ve Mersin’de, yıl sonuna doğru ise Rodos ve Edirne’de mağaza açmayı planlıyoruz. İstanbul’da ikinci mağaza açmak da bu yılki hedeflerimiz arasında” dedi.

    Buka Sofa Bodrumluları açılışa özel kampanyalar ile karşılıyor
    Sadelik ve ferahlığın ön planda tutulduğu mağaza tasarımı ve zengin ürün seçenekleriyle dikkatleri çeken Bodrum Mağazası, özel fırsatlarıyla da ziyaretçilerine avantajlar sunuyor.

    Açılışa özel 2. Kılıf hediyesi ile değişim ve yeniliği seven müşterilerini mutlu eden Buka Sofa, Eylül ayının sonuna kadar mağazayı ziyaret edecek yeni evlenen ve evini yenilemek isteyen misafirlerine de avantajlı paketler hazırladı.

    Alanları duvarlardan kurtarıp tek hacimli mekanlar yaratan loft stilinden ilham alınarak tasarlanan Bodrum Mağazası; 300 metrekare alanda tatil ve alışveriş keyfini bir araya getiriyor. Yoğun bölünmüşlüklerden uzak, loftun izlerini taşıyan kaplamalar kullanılarak ahşabın sıcaklığının hisssedildiği Buka Sofa’nın Bodrum Mağazası, haftanın 7 günü saat 10:00- 22:00 arasında Midtown Alışveriş Merkezi içerisinde hizmet veriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.