DOLAR 32,5837
EURO 34,8076
ALTIN 2412,215
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka’dan Akdeniz Bölgesi’ne dördüncü şube Alanya’ya

    Buka’dan Akdeniz Bölgesi’ne dördüncü şube Alanya’ya
    14.02.2018
    A+
    A-

    Modüler çözümleri, farklı tasarımları ve değiştirilebilir renkli kılıf sistemiyle öne çıkan akıllı mobilya markası Buka, Türkiye genelinde yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Akdeniz Bölgesi’nde Adana, Mersin ve Antalya’nın ardından dördüncü mağazasını Alanya’da açan Buka, toplam mağaza sayısını 11’e yükseltti. 2018 yılında ise bu sayının 25’e ulaşması hedefleniyor.

    İstanbul Avcılar, İzmit, Bodrum, İzmir, Adana, Mersin, Ankara, Antalya, İstanbul Masko ve Konya’da hizmet veren Buka, akıllı değişim konseptini Türkiye geneline yaymaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Adana, Mersin ve Antalya’da mağazalarını faaliyete geçiren Buka, Akdeniz Bölgesi’ndeki yeni şubesini Alanya’da açtı. Sabaş Home AVM bünyesinde 600 m2’lik alanda yer alan Buka, hem inovatif hem de fonksiyonel ürünlerini açılışa özel yüzde 15 indirim ve ikinci kılıfa yüzde 40 indirim fırsatı ile sunuyor.

    Global Türk markası olma yolunda ilerliyor

    Akıllı değişim konseptini tüm Türkiye geneline yaymaya devam edeceklerini ifade eden Buka Genel Müdürü Gamze Stöger; “Mobilya sektöründe tüketicilerin tasarıma dahil olabildiği kişiselleştirilmiş ürünler artık daha fazla ön planda ve önümüzdeki yıllarda  bu ürünlerle daha sık karşılaşacağız. Hedefimiz Buka olarak özgün konseptimizi tüm Türkiye geneline yaymak ve yurt dışına taşımak. Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl başlayan mağazalaşma sürecimiz 2018 yılında  ivme kazanarak devam edecek. Bizi hedeflerimize bir adım daha yakınlaştıracak yeni mağazamızı Alanya’da açtık. Yıl sonuna kadar 25 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

     

    Alanyalılar modüler tasarımlarla tanışıyor

    Buka; erişilebilir kalite, iyi tasarım ve kişiye özel olarak uyarlanabilen akıllı çözüm seçenekleriyle öne çıkıyor. Kolayca değişebilen kılıflar ile sektörde farklılaşan mobilya markası Buka, oturma odaları, salonlar için dekorasyon çözümleri ve aksesuarlar sunuyor. Oda konseptinde hazırlanan mağaza içi tasarımı, ürünleri birebir deneyimleme ve dekorasyon trendlerine tanıklık etme fırsatı veriyor. Ürün gamında ise; kanepe, yataklı kanepe, koltuk takımları, tekli koltuklar, sehpa, puflar, yemek odaları, dekoratif yastıklar, halı, kilim ve ev aksesuarları bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.