DOLAR 32,5163
EURO 34,7888
ALTIN 2424,384
BIST 9690,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka’dan zeminlere hareket katan halılar

    Buka’dan zeminlere hareket katan halılar
    13.09.2018
    A+
    A-

    Ev dekorasyonunuzda duvar, boya ve aydınlatma özellikleri ile birlikte seçtiğiniz mobilyalar, evinizin tarzını belirliyor. Dekorasyon bütünlüğünü sağlayan unsurlardan biri ise kuşkusuz halılar oluyor. Uygun ebat ve renkteki halı seçimiyle evinize hem ruh katabilir hem de evinizde şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki bu görünümü sağlamak için halı seçiminde nelere dikkat etmelisiniz? Buka’nın ev tekstili koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı mekanlara değişik seçenekler sunan halıları arasından zevkinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

    Dekorasyonun tamamlayıcı öğesi halılar, evin tüm havasını değiştirdiğinden büyük önem taşıyor. Bu da doğru halı seçimini gerekli kılıyor. Mobilyalarınızın tarzı, rengi ve desenleri de halı seçiminde önemli rol oynuyor. Özellikle soğuk aylarda sağladığı ekstra sıcaklık ve rahatlık sayesinde evin salonuna yer alan bir halı evin havasını baştan aşağıya değiştiriyor.

    Modern tarza geometrik, klasik evlere düz

    Eğer desenli mobilyalara sahipseniz sade; sade ve düz renkli mobilyalarınız ağırlıktaysa desenli halıları tercih ederek mekanlarınızda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. Modern tarzın hakim olduğu evlerde daha çok minimalist veya geometrik şekilli halıları seçebilir, klasik mobilyaların olduğu evlerde ise düz halı kullanarak dengeyi sağlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.