DOLAR 32,5871
EURO 34,8485
ALTIN 2499,005
BIST 9667,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burak Özçivit, “Can Feda” için Emaar Square Mall’da hayranları buluştu

    11.04.2018
    A+
    A-

    Burak Özçivit, başrollerini Kerem Bursin ile paylaştığı ve Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Sqare Mall’da galası gerçekleştirilen “Can Feda” filmi öncesinde hayranları ile bir araya geldi. Emaar Square Mall tarafından sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen projede Özçivit hayranları ünlü oyuncu ile tanışma şansını yakalamak ve “Can Feda” filminin özel gösterimine davetiye kazanmak için film ile ilgili en çok merak ettikleri soruyu sordular. Yapılan çekiliş sonucu Burak Özçivit kazanan üç hayranı ile buluşurken, Can Feda filmi ile ilgili olarak da ipuçları verdi. Hayranları Burak Özçivit’i soru yağmuruna tutarken, ünlü oyuncu ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

    Körfez ülkelerinde yoğun hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, bir süre önce bölgede yayınlanmak üzere Emaar Square Mall için 2 film çekmişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.