DOLAR 32,5575
EURO 35,0112
ALTIN 2439,161
BIST 9769,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yüksek konfor, tam güvenlik, üstün yalıtım

    Yüksek konfor, tam güvenlik, üstün yalıtım

    ASAŞ Inova Yeni Nesil Yalıtımlı Sürme Sistem, estetik tasarımı ve üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlayan Inova, sızdırmazlık, 3000 mm genişliğe ve 3600 mm yüksekliğe kadar uygulanabilme özelliğiyle de fark yaratıyor. Kanat profilini çevreleyen kilit ve baskı noktaları sayesinde ise tam güvenlik sağlıyor. 

    Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın ASAŞPEN markası altında sunduğu Inova Yeni Nesil Yalıtımlı Sürme Sistem, yüksek yalıtım ve sızdırmazlık performansıyla dikkat çekiyor. Inova, Ift Rosenhaim Almanya onaylı test laboratuvarında gerçekleştirilen performans testleriyle de mevcut sürme sistemler içindeki en iyi yalıtım değerine sahip sistem olarak ön plana çıkıyor. Maksimum 400 kg aksesuar ağırlığı ve 80 kg/m² cam ağırlığı ile 3000 mm genişliğe ve 3600 mm yüksekliğe kadar uygulanabilen sistem, bu sayede geniş ve kesintisiz bir manzara sunuyor.

    Inova Yeni Nesil Yalıtımlı Sürme Sistemin iç ve dış taraflarında bulunan özel tasarımlı contalar, yüksek ısı ve ses (akustik) yalıtımı; kanat profilini çevreleyen kilitleme ve baskı noktaları ise tam güvenlik sağlıyor. Yenilikçi aksesuar mekanizma seçenekleri arasında sunulan içeriden ve dışarıdan kol uygulamalarındaki barelli kilitleme seçeneği, kapıyı içerden ve dışarıdan kilitlemek suretiyle bina ana giriş kapısı olarak da kullanılabiliyor. Güçlendirilmiş statik takviye profilleri sayesinde büyük ve yüksek yapılarda güvenle kullanılabilen Inova Yeni Nesil Yalıtımlı Sürme Sistemi, kolay üretimi ve montajıyla da dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.