DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank’ta üst düzey atama

    Burgan Bank’ta üst düzey atama
    03.07.2019
    A+
    A-

    Bankacılık ve reel sektörlerin farklı alanlarında yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ümit Sönmez, Temmuz ayı itibarıyla Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak Burgan Bank ailesine katıldı

    Butik Bankacılık anlayışı ile hızlı, esnek ve çözüm odaklı bankacılık hizmeti veren Burgan Bank, yenilikçi yaklaşımı ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını ve bankacılık faaliyetlerini sürdürüyor.

    Bu doğrultuda Temmuz ayı itibarıyla Burgan Bank ailesine katılan Ümit Sönmez, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütmeye başladı. Bankacılık kariyerine Finansbank’ta başlayan Ümit Sönmez, 1997 – 2002 yılları arasında Teftiş Kurulu’nda Müfettiş olarak çalıştı.  Beş yıllık reel sektör tecrübesinin ardından QNB Finansbank’a tekrar geri dönen Sönmez, Mali Kontrol ve Planlama Bölümü’nde farklı yönetici sorumluluklarını üstlendi. 2007 – 2017 yılları arasında sırasıyla Bütçe ve Planlama Birim Yöneticisi, Bütçe ve Performans Yönetimi Bölüm Müdürü ve Bütçe, Performans ve Maliyet Yönetimi’nden sorumlu Direktör olarak görev aldı.

    2017’nin Mart ayından itibaren Qatar National Bank’a (Q.P.S.C.) geçerek burada Grup Finansal Strateji ve Yönetim Raporlaması’ndan sorumlu yönetici olarak çalıştı. Doha/Katar’daki yurtdışı tecrübesinin ardından Sönmez, Ekim 2018’de Hemanal Finansman A.Ş.’de Finans ve Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda başladı ve Ocak 2019’da ise Genel Müdürlük pozisyonuna atandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.